| pufoasa a întrebat:

Buna fetelor, am si eu o problema cam mare, o problema a sanilor[imi sunt cam micuti] sad si as vrea sa va cer cateva sfaturi ce as putea face, am auzit ca uleiul si tinctura de marar sunt bune pentru cresterea sanilor, ati folosit? :*

Răspuns Câştigător
| crynys a răspuns:

Problema e ca nu ai pe nimeni care sa te sustina si sa te inteleaga sau poate nu ai spus asta la nimeni doar o discuti aici pe forumuri din astea. Te simti respinsa pentru esti complexata nu pentru ca ai sanii mici. Linisteste-te

7 răspunsuri:
| crynys a răspuns:

Stai linistita ca nu toti baietii sunt ahtiati dupa ditamai sanii important e sa te simti tu bine in pielea ta

| cristinelllooo a răspuns (pentru crynys):

Da nu toti baieti iubesti Big Tits (sani fular big grin) dar totusi apuca-te de treaba (gaseste-ti un prieten si dai cu tabla inmultirii crede-ma ajuta (asa am facut eu cu prietena mea ca sa prinda forme big grin )

PS: Unele fete au mai dezvoltata o zona, unele ambele zone etc...

| pufoasa explică (pentru crynys):

Da,dar parca nu stiu ma simt asa respinsa, asa ciudat urasc chestia asta:-

| crynys a răspuns (pentru cristinelllooo):

Sunt baiat deci stiu ce vorbesc si la ce ma refer

| crynys a răspuns (pentru pufoasa):

Problema e ca nu ai pe nimeni care sa te sustina si sa te inteleaga sau poate nu ai spus asta la nimeni doar o discuti aici pe forumuri din astea. Te simti respinsa pentru esti complexata nu pentru ca ai sanii mici. Linisteste-te

| anoneu a răspuns:

Hmmm la varsta ta este putin cam greu de crezut ca or sa iti mai creasca du-te si intreaba un medic daca nu foloseste silicoane