| ralucaaa22 a întrebat:

Bunăhappy imi poate da cineva câteva sugestii de mâncăruri gătite? Chiar nu mai stiu ce sa fac de mâncare????
(Știu că am greșit categoria)
????

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Https://jamilacuisine.ro/

doar cateva sute de retete

| anonimg a răspuns:

Iti recomand cartea asta:
https://www.minuneanaturii.ro/......erta_.html

| WhiteLife a răspuns:

Poti cauta pe Youtube: breakfast ideas, lunch ideas, weeknight dinner ideas, quick (easy) recipes. Poti incerca si retete vegane, chiar daca mananci carne, unele sunt foarte, foarte bune si au o groaza de variante, plus ca vor fi idei noi happy Deasemenea, poti urmari pe Youtube canale cu retete si in timp iti vor veni idei: Adam Ragusea, Toasted, Twisted, Ethan Chlebowski, Pro home cooks, Chef Club, Cookist, Babish culinary universe, Emma's goodies, How to cook smarter, The seriousfitness, Beryl Shereshewsky.

| Vântulalb a răspuns:

Daca nu ai o carte de bucate in casa, internetul e plin de retete. Toate gatite, evident.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciorba rădăuțeană, ciorba de pui a la grec, ciorba de fasole cu costițe afumate, mie îmi place mult cordon bleu, as manca toata ziua. poți să încerci și gulaș, macaroane cu brânză, spaghete carbonara, pizza, deserturi, șnițel cu cartofi piure

| Cosmin89321 a răspuns:

Macaroane cu cascaval (mac and cheese)
Clatite cu banane (gust genial, total diferit de orice am gustat in viata mea)

| Molusca a răspuns:

Bună! Piure cu carne și sos de roși cu usturoi, ostropel cu salată de varză, varză călită cu carne.
P.S Alte idei nu mai am! Sper că te-am ajutat, în vreun fel!?

| Nuanonim a răspuns:

Te referi la genul : mancare de mazare,ciorbe,supe, tocanite, varza, mancare de fasole, spanac etc?