| ADENIVOR a întrebat:

Imi poate spune cineva, cu ce pot curata o pata cu vopsea de par de pe o haina.Multumesc.

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sa stii ca eu am reusit cu Vanish. Am pus pe pata, am lasat bluza asa vreo 2 ore si apoi am bagat-o la masina automata folosind Ariel Mzym...nu stiu cat. Si a iesit complet. Era o bluza alba patata cu vopsea de par blond cenusiu inchis.

3 răspunsuri:
| kiss1 a răspuns:

Buna!
Pai, incearca cu Vanish, sunt sigura ca ajuta.
Cu altceva nu te-as prea sfatui sa o cureti pentru ca va decolora haina, si nu ar fi prea bine, nuo?
Sper ca tiam putut fi de ajutor, te-am pupat.
Pa-pa!

| ioana84 a răspuns:

Buna! ma poate ajuta cineva va rog? mi-am cump o bluza alba pe care erau aplicate niste margele si dupa ce am spalat-o culoare din margele a iesit pe albul bluzei. exista vreo solutie salvatoare?

| ioana84 a răspuns:

Ai nevoie de o solutie preparata din: 20 ml amoniac 5%, 100 ml apa oxigenata 3% si 100 ml de apa. Tesatura "afectata" se lasa in aceasta solutie timp de 15-20 de minute, dupa care se clateste bine cu apa calda, se spala cu sapun si, la sfarsit, se clateste cu apa rece.
As avea si eu o intrebare. Am o bluza alba pe care sunt aplicate niste margele. Dupa ce am spalat-o culoarea din ele a iesit pe bluza. Am incercat cu Vanish si s-a luat un pic dar nu de tot.Stiti cumva o solutie salvatoare?