| Rya_Oana_1991 a întrebat:

Imi poate spune si mie cineva concret cum se poate elibera cartea de identitate in regim de urgenta? Ce presupune? Din cate am auzit se face o vizita d-lui comandant pentru a da un motiv real pentru urgenta si se plateste o taxa de 100ron. Cat de corecte sunt informatiile? Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| boogdan91 a răspuns:

Despre ce comandant vorbesti tu acolo ma?! Tu mergi sa-ti faci alt buletin la serviciul de evidenta populatiei, acolo un simplu agent/functionar iti ia datele, poza, pac-pac si de acolo datele pleaca in locul unde se tiparesc cartile astea de identitate odata pe saptamana(cand se aduna mai multe cereri pentru buletine noi). Daca ai norocul sa nimeresti cu o zi inainte, sau chiar in ziua in care se trimit il poti avea in 2-3 zile. Sa optezi tu pentru regim de urgenta nu ai cum la buletine.

| aFurisit a răspuns:

Nu stiu cat pot sa te ajut, dar eu acum 2 zile m-am dus sa-mi schimb buletinu` pentru ca plec din tara si in 2 luni imi expira, le-am explicat ca-mi trebuie urgent in maxim 2-3 zile, dar nimic. regimu` de urgenta cred ca la cartile de identitate nu se aplica big grin, acum nu stiu ce sa zic. daca tu ai aflat ca merge cu vizita "Majestatii Sale"... incearca da` nu prea cred tongue

Oricum. multa bafta!