Eu stiam ca doar in strainatate se practica acest lucru si aici la noi nu lasa pe nimeni
Gresesti. Am o nepotica de 6 luni si la nastere a asistat si tatăl(ginerele meu).
Super atunci, la privat?
Da.
Din câte știu, să fie lângă, nu.
Sunt unele clinici care au un geam de vizionare, ca în filme, dar rar.
Ia gandestet-te putin. Cine stie ce vede ala si ii piere gustul. Pai, o sa imi raspunda cineva, ce, organul conteaza? Exact, conteaza. Asa ca nu risca, caci daca ii piere gustul, nu uita ca pe altele nu le-a vazut dilatate si sangerande.
Pai daca el isi doreste, de ce nu? Nu e fortat
Nu s-o fi gandit la toate urmarile. Oricum, daca ii dispare apetenta pentru organul respectiv, nu el pierde. Nu numai el.
Unii barbati isi doresc acest lucru deoarece tin mult la femeie si la acel copil ce va veni pe lume.
Stai asa, asta e o dovada ca barbatul respectiv tine la femeie si la copil?
Pe bune?!
Ma faci sa rad
Pai barbatul insasi a zis asta.Hei nu toata lumea e la fel, nu judeca, altii chiar prefera sa stea langa femeia lor.Altii nu, care e problema?
Eu de buna voie nu as sta, decat daca ea mi-ar cere asta.
Si nu as sta ca nu o iubesc sau mai stiu eu ce, pur si simplu nu as vrea sa vad pe cineva drag cum sufara(chiar si cateva minute/ore)si eu sa nu pot face nimic.
Te cred, dar nu toti gandesc asa. Difera de la persoana la persoana.
Se vede ca nu ai copii. Esti prea mică pentru a cunoaste aceste probleme.
Asa este, nu am copii dar imi doresc, iar ca fapt divers nu sunt "mica", si am destui ani sa imi mentin opinia
De apreciat ca opinia mea v-a atras atentia.
Opinia ca opinia dar poza ta m-a pus pe ganduri. De unde esti de loc?
Pentru ca in Romania mereu merg lucrurile altfel ca in strainatate...stiam ca aici nu lasa pe nimeni.
Bună! Am nascut de curand. Nu lasa pe absolut nimeni sa stea in sala de nasteri, ci doar afara, sa astepte la usa. Funda?
Superior întreabă:
Rusupaul1991 întreabă: