| Deasonyka a întrebat:

Bună,in ziua de azi se poate șterge DEFINITIV un profil de Facebook? Daca DA, cum? Cat timp durează până îl șterge? Daca cineva mă caută acolo sus in bara de search si scrie numele meu mă mai găsește după ce îmi șterg contul sau datele mele rămân salvate undeva? Vreau sa îmi șterg contul definitiv cu tot cu date și ce am pe el, se poate? Cum trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Asa era pe Facebook la inceput dezactivai doara si aia era tot, cand voiai activai iara.ACum sau stiu si eu de ceva ani au bagat sal poti sterge dar tot asa initial e dezactivat si daca nul activezi o perioada sa zicem de o luna, am dat doara exemplu contul este sters automat, nul vei mai putea activa nicicum.Nici eu nu stiam asta, dara acum cateva luni cineva mi-a spus merge sters, am verificat si asa este.Deci ei iti lasa posibilitatea asta ca cine stie poate intre timp te razgandesti, dara tu daca nu mai activezi se va sterge.Deci nu are rost sa va certati aiurea pe o chestie banala.

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Volintiru_Vlad_2000 a răspuns:

Cred ca da.Te duci la setari si alegi ultima optiune care este sa iti dezactivezi contul.

| Georgica_SG_2000 a răspuns:

Il poți dezactiva din setări "Generale" si nu te mai conectezi la "Facebook" 2 săptămânii si dispare.