Stiiu si fratele meu a avut emotii inainte sa dea examen la scoala de soferi i-am spus sa se relaxeze si sa nu isi faca griji sa relaxat nu sia facut griji si a primit carnetul de conducere asa ca relaxeazate si spune in gandul tau ca vei absolvi scoala desoferi intotdeauna sa crezi in tine. Funda te rog a si multa bafta.
Te gandesti ca examenul va fi usor si il vei lua fara probleme, trebuie sa fi optimist si va fi bine.
E normal sa ai emotii. Incearca sa te trezesti mai dimineata, sa bei o cafea tare si sa faci lucruri care te distrag (ex. jocuri, citit, rebus, etc.). Cu 2 ore inainte de examen, mai uita-te putin peste cursuri si incearca sa iti imaginezi scenarii. Totul va fi ok!
Ia Antistress de Eurovita (nu se gaseste la toate farmaciile). Ar trebui sa iei o pastila cu o ora-doua inainte de a urca la volan si sa mananci si 3-4 biscuiti dupa, sa nu te doara stomacul. Poti sa iei si 1 multiminerale si vitamine (Cosmopharm) pentru energie. Ca sa nu fii adormit si sa nu ai probleme digestive ar fi bine ca in dimineata aia sa manaci 1-2 eclere (dar nu cu frisca, cu crema normala), eventual o banana.
Eu cred ca-i normal sa ai emotii.
Eu faceam pe mine de frica.
Abia dupa prima intrebare mi-au trecut.
Ia si tu pana atunci Passiflora, Sedocalm sau Stressclin care-s pe baza de plante si se elibereaza liber fara reteta speciala.
In primul rand trebuie sa ai incredere in tine, daca chiar vrei sa ai permisu.Gandeste-te si poarta-te ca si cum nu ai fi la un examen ci pur si simplu mergi la o plimbare cu masina.Cu siguranta nu te vor ajuta emotiile,ci mai mult te incurca. Si eu cand l-am dat am incurcat comenzile stanga dreapta, mi s-a oprit motoru dar m-a trecut pentru ca am fost atenta si mi-a dat silinta.
Acuma depinde si cu cine pici, ce politist mai intepat sau mai intelegator.