Probabil i sa starnit invidia in el, lasa-l sa le posteze, asta dovedeste ca nu este mai bun cu nimica, isi arata doar inteligenta proasta.
La draci de astia prosti nu poti sa o rezolvi decat prin amenintari, eu zic sa te duci la vreun var mai mare de-al tau sau altcineva... nu cred ca poti sa ajungi la intelegere cu prosti de astia. Mai grav e sa nu apari pe cocalari.com. Mult noroc si sa ai grija data viitoare cui trimiti pozele
Km aiurea... Cred ca ar trebui sa-l lasi sa le posteze si macar scapi dar trebuie sa fii pregatita de insulte si de batjocura...
Prietenii nu te vor critica ci iti vor fi alaturi Iti vei da seama cine ti-a fost prieten si cine nu... Incearca sa explicti tuturor ca erai mai mica si ca ai gresit, ca acum te-ai schimbat...
Ai grija ce faci pe viitor
La 13 ani trebuia sa citesti o carte, nu sa faci poze in curul gol! Bine iti face!
Draga cu pozele alea e doar inceputu nu am vrut niciodata sa ating o fata dar crede-ma tu meriti pentru ce ai facut si cum te comporti si degeaba ai pus intrebarea asta pe TPU cu gandu ca am sa o vad si sa vad si raspunsurile si sa nu o mai fac si stii de ce o fac 1. am tinut la tine cum nu am tinut la niciuna pana acum am tinut la tine tot timpu asa si sa nu mai spun cat team iubit si de cate eram in stare pentru tine si tu acum la sfarsit sa-mi spun ca tu la distanta nu mai rezisti sa recunosti ca te-ai vazut cu mai multi si ca nu stiu ce si dupa aia pe mess esti cea mai dura si in realitate ca un pisic asa esti indiferent ce zice lumea tu in poveste ce ai spus mai sus nu ai spus-o toata ca daca o spuneai pe toata crede-ma nu iti raspundea lumea ce tia raspuns dar ar stii lumea ce ai facut tu si daca ar stii lumea ce e in sufletu meu.
Draga Carla.eu am pus o intrebare acolo.stiu ca am gresit si acum imi pare rau.trebuie sa platesk pentru greselile mele, dar aici faza e ca pozele alea i le-am dat pentru el, dar in trecut.acum ar trebui sa le stearga, sa ma lase in pace. dar nah... n-ai ce sa-i ceri la unu ca el mersi pentru sfaturi la toti!
catalin542000 întreabă: