Pentru cei 11 ani ai tai, ai o fantezie cam bogata. Asta, ca sa nu zic de-a dreptul bolnava.
Daca nu ai intrebari de pus, sa stii ca nu te obliga nimeni sa pui. Du-te si joaca-te cu papusile mai departe. Sau, invata sa scrii corect.
Sa nu mai faci sex momentan pentru ca se pare ca la tine este razboi in toata regula
Buna. daca tatal tau a avut "tupeul" sa iti infinga, cutitul in mana. si daca mai afla ca ai spus politiei, cred ca vei putea fi.
dar, daca cumva iti bati joc pe TPU. si nu esti serioasa la intrebarile pe care le vei pune , inseamna ca nu i-ei acest site serios, asa cum este el.
de ce spun asta? pentru ca imi este greu sa cred ca niste parintii au facut asta mai ales copilului ` lor. asta este inadegvat! nu cred ca poate sa faca asa mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala!.
Si pe tine, ma intreb cine te`o pus, ca sa faci asta?!?!? .
.
oricum ` succes.
Pai, daca ai un tata atat de dus cu pluta, bucura-te ca esti in viata. Macar ai invatat sa nu te culci cu toti gen "prostu care zice la toata scoala". Normal ca nu justifica agresiunea parintilor tai, dar avand in vedere mentalitatea de la noi, nu ma mira deloc. Daca esti sigura, ca poti rezolva problema cu politia, atunci procedeaza asa. Dar daca nu, atunci stai pe pasarica si invata, si nu-ti bate joc de corp, culcandu-te cu oameni ca "prostu - a zis la toata scoala". Tu iti dai seama ce ai scris? Ma rog, reactia parintilor e violenta, pana la urma nu e sfasrsitul lumii. Cu informatii si cu dragoste ar trebui sa te bombardeze, nu cu pumni si cutite... trist.
Doamne fereste! cum sa fi omorata? protectia copilului ce face?:-opai vorbeste si tu cu doamna directoare si spune-i ce s-a intmplat.doamne.nu credeam ca e posibil si asa ceva! am ramas fara cuvinte.Pai taicato' ar trebui sa fie la parnaie demult.anunta politia.nu stiu cum au ajuns la concluzia ca tu ai cazut intr-o sapa, dar expertiza medico-legala unde e? ai grija ce faci.dar nu trebuie sa taci.
Sigur, nici nu e diferenta intre o impunsatura de cutit si o rana cauzata de sapa. Or fi baietii nostri platiti prost, dar nici chiar asa.
Parerea mea e sa nu faci numik pentru ca s-ar putea sa iti para rau apoi
apropo emy vine de la emilia