| Anomisqwq a întrebat:

Buna, luna viitoare as vrea sa ma mut singura la Bucuresti insa nu sunt destul de informata. Care sunt preturile in mare la utilitati pentru o persoana intr-un apt cu o camera dar cu 2? Si ce parere aveti de militari?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Utilitățile sunt direct proporționale cu cât consumi și cu zona/blocul in care stai. Greu de estimat.

Militari e unul din cele mai proaste cartiere. Super aglomerat, apartamente mici, destul de murdar

| Fatamuntilor a răspuns:

Anonim3247
acum 7 ore | anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Cartierul Militari aparține de SATUL PROVINCIAL București, adică în cartierul ăla ești ca la ȚARĂ în blocurile de acolo.

Este PLIN 100% de provinciali mutați în București cartierul Militari.

Dacă vrei să locuiești în ORAȘUL București unde locuiesc și bucureșteni cauți în interiorul la cercul negru pe care l-am făcut pe harta aia.

Ce e după cercul ăla este COMUNA SAT PROVINCIALĂ București.

anonimulee, de ce crezi a fi,, provincial''' e ceva de rau?
Bucurestiul are 2 milioane si ceva de locuitori, cu tot cu provinciali.Restul de pana la aproape 19 milioane sunt proviciali! Cum vine asta!

| Emma30555 a răspuns:

Cartierul Militari este ok. În mare întreținerea variază între 200 și 400lei pe timp de vara Lumina separat între 50 lei și cât consumi. Eu la apartament cu 2 camere am plătit întreținere 360, enel 70. Se plătește întreținere pe doua luni în urma, în iunie plătești pentru aprilie. Preturile pot sa mai scadă pe perioada verii.

| anonim3247 a răspuns:

Să cauți în alt cartier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru tine cartierul Militari nu e bun.

| katin a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti bati joc de fata?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă vrei să locuiești în București caută în alte cartiere.

| anonim_4396 a răspuns (pentru katin):

Dacă nu ești din București nu ai de unde să știi ce cartier e bun.

| katin a răspuns:

In interiorul cercului ala negru unde stai si tu, s-au mutat mai nou toate prostituatele de lux si pestii lor. Tu unde te incadrezi?