Utilitățile sunt direct proporționale cu cât consumi și cu zona/blocul in care stai. Greu de estimat.
Militari e unul din cele mai proaste cartiere. Super aglomerat, apartamente mici, destul de murdar
Anonim3247
acum 7 ore | anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):
Cartierul Militari aparține de SATUL PROVINCIAL București, adică în cartierul ăla ești ca la ȚARĂ în blocurile de acolo.
Este PLIN 100% de provinciali mutați în București cartierul Militari.
Dacă vrei să locuiești în ORAȘUL București unde locuiesc și bucureșteni cauți în interiorul la cercul negru pe care l-am făcut pe harta aia.
Ce e după cercul ăla este COMUNA SAT PROVINCIALĂ București.
anonimulee, de ce crezi a fi,, provincial''' e ceva de rau?
Bucurestiul are 2 milioane si ceva de locuitori, cu tot cu provinciali.Restul de pana la aproape 19 milioane sunt proviciali! Cum vine asta!
Cartierul Militari este ok. În mare întreținerea variază între 200 și 400lei pe timp de vara Lumina separat între 50 lei și cât consumi. Eu la apartament cu 2 camere am plătit întreținere 360, enel 70. Se plătește întreținere pe doua luni în urma, în iunie plătești pentru aprilie. Preturile pot sa mai scadă pe perioada verii.
Iti bati joc de fata?
Dacă vrei să locuiești în București caută în alte cartiere.
Dacă nu ești din București nu ai de unde să știi ce cartier e bun.
In interiorul cercului ala negru unde stai si tu, s-au mutat mai nou toate prostituatele de lux si pestii lor. Tu unde te incadrezi?