Hei pai ce i-ai luat? In fine poti sa ii faci o cana sau o perna personalizata si pui o poza cu voi doua...Si eu sunt in clasa a 5-a si asa i-am luat si eu prietenei mele.
Tendinta generala orientata de societatea de consum este de a cumpara cadouri "propuse". Haideti sa ne gandim ce ne-ar place noua sa primim. Nu se stie niciodata cand prietenii sau cei dragi se vor uita pe acest site.
Acest site se doreste a fi un catalog de idei propuse de vizitatorii sai. Ne-am saturat de cadourile idioate din "magazinele de cadouri". Suntem convinsi ca fiecare dintre noi isi doreste un cadou frumos, practic si folositor. De aceea va punem la dispozitie un loc unde sa va exprimati dorintele. Si pentru cei fara idei acest site poate fi folositor ca sursa de inspiratie in cautarea unui cadou.
Pentru a limita spam-ul si incercarile de a transforma acest site intr-un "avizier de jargon" toate ideile postate si comentarii sunt moderate de administratori.
Ca regula generala valabila pe acest site putem enunta :
"Cautati inainte de a posta ceva ce exista!" In rest orice idee este binevenita...
Daca doriti sa primiti idei de cadouri inainte de sarbatorile importante puteti sa va inscrieti in lista de newsletter. De asemenea prolele utilizatorilor inregistrati sunt protejate de un algoritm de criptare si nu pot fi vazute de nimeni.
Pai i-ai putea luat o bluza [ mai groasa , ca tot e sezonul ], o pereche de papuceii de camera pufosi:X, bratari colorate , un ursuletss mititel :X. Cam atat imi vin in minte Daca e si imi vin idei, ti le spun Sper ca te-am ajutat! :*
Un ursulet de plus ar fi dragut, nelipsitii trandafiri bineinteles. Daca vrei ceva mai original graveaza i un medalion cu numele tau
Da Ai putea sa ii faci o poza cu tine si cu ea incadrata intr-o rama este ceva original. Cumperi o rama modifici o poza unde va puneti pe amandoua si o pui pe cd. sau rogi pe cineva sa faca asta apoi mergi cu cd`ul undeva. la un magazin care se ocupa cu asa ceva si sigur ii va placea Funda?
Pentru clasa a-5-a? Bijuterii, Acesorii (cum ar fi esrfe ), Haine, Cosmetice...
Babygurlshark întreabă: