| Mara15 a întrebat:

Ma ajutati va rog! Nu demult am intrat in comunitatea TPU, iar mi-am facut cont dar nu stiu cum se pune imaginea aceea pe care o ai langa nume cand raspunzi.Imi explicati va rog! happy Dau fundita pentru cel care ma ajuta!

Răspuns Câştigător
| BlueEyes a răspuns:

Dai la Editare profil si apoi acolo unde scrie Selecteaza imagine profil, o incarci din calculator, dai salvare si gata happy

6 răspunsuri:
| Aura a răspuns:

Vezi ca undeva in stanga iti scrie mai multe chestii : vizualizare profil, editare date logare. si editare profil. Intra acolo la editare profil si cand intrii acolo iti scrie informatiile si sub ele scrie sa alegi imaginea. happy succes!

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Editare profil tongue
in stanga :d
dupa mai jos purin apare browse dai acolo alegi poza happy si salvare happy

| ILikeToKnow a răspuns:

In stanga ai panoul cu optiuni...click pe editare profil, apoi alegi imaginea pe care o vrei si gata happy

| ZuZuAleX a răspuns:

Editare profil -> so jos sub tabul "sex" ai Selecteaza imagine profil-> upload -> save ->done :* bafta

| vlad audi 2010 a răspuns:

Intri in stanga la editare profil si este jos de tot o casuta in care scrie rasfoieste. Dai acolo si iti pui poza care o vrei din calcul

ato
r. Funda

| MichaelJJackson a răspuns:

Simplubig grinai la Editare profil si apoi acolo unde scrie Selecteaza imagine profil, o incarci din calculator, dai salvare si gata happy