| Andra_3307 a întrebat:

ma joc pe barn buddy si sunt in nivelul7 am 6, 820 coins si de ce nu pot sa imi iau un dog germat care costa 1000 coins? stiti ca sunt banii aia rosii habar nu-i am cum le spune dar aia trebuie cumparati pe bani reali? si am vrut sa mai intreb dac pe masura ce cresti in nivel cresc si banii aia rosi? Cum pot sa imi scriu si eu acolo sus multumesc sau nu fura sau stiti voi? funda:Xx!

Răspuns Câştigător
| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

1. Cainele il poti cumpara doar daca ai 20 de vecini
2. DA banii aia rosii trebuie cumparati cu bani reali
3. Dupa ce ai urcat 3 levele iti da ceva banuti rosii
4. Nu stiu daca se mai poate scrie ce text vrei tu sad

132 răspunsuri:
| Iuliaana a răspuns:

Nu iti poti cumpara pentru ca trebuie sa ai macar 20 de vecini barn buddy. Da, creditul trebuie sa il cumperi cu bani adevarati, online, la telefon, direct de pe card etc; si da, cand treci la un nivel nou, drept rasplata iti ofera credit si diferite plante. Dar nu intotdeauna si credit, doar la unele nivele.
Acum, sincer, nu stiu unde trebuie sa apesi pentru a scrie frazele gen ''dc furi'', ''mersi pentru ajutor'' etc, inainte la versiunea cealalta scria sus 'preferences' acum nu mai scrie.straight face
fundita?happy

| TdsdfcelMaiStupid a răspuns:

Nu poti sa mai scrii pe placuta doar daca mai cumperi una

| TropicalSun a răspuns:

EU sunt lv 102

| Deny_8224 a răspuns:

Pentru aiti cumpara caine dog german iti trebuie cal putin 20 de prieteni care joaca jocul asta si da trebuie sa dai bani reali pentru ati baga earn credits(banii aia rosii), da pe masura ce cresti iti mai baga credit si poti scrie daca dai unde e ca un fel de chieie.Bafta!:*

Funda?:*:*

| Confucius a răspuns:

Eua m doar 1 prieten

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Andra si e joc Barn buddy pentru ca sa poti sa-ti cumperi un caine cu banii galbeni ( 1000 ) trebuie sa ai i lista la joc peste 20 de prieteni care joaca barn buddy. Ji eu ma aflu in aceiasi situtie dar am obsevat ca pe zi ce trce intra mai multi prieteni eu unt level 79

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pei nu merge deoarece trebuie sa ai 20de prieteni in lista de prieteni si daca ai 20 de prieteni iti poti cumpara un dog german crede-ma ca nici eu nu am sin sunt la nivelul 30...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca nu-ti poti lua caine cu 1000 coin pentru ca nu ai destui prieteni...si mie mi se intampla la fel, doar ca eu sunt la nivelu'83 ...si cu banii aia rosii ti se dau la un anumit nivel o anumita suma, si si tot asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa cumperi un dog german trebuie sa ai cel ptin 20 prieteni :X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu joc barn buddy am acelasi nivel ca tine am 30267 coins eu stiam ca este o setare undeva unde iti modifici ce zice acolo dar am si eu o intrebare :cum iti adaugi prieteni pe barnbuddy ca eu nu am reusit sa adaug nici unul PS:BB=BarnBuddy credits si cresc ajutandui pe ceilalti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20 de vecini, fara tine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cainele il poti lua doar daca ai maxim 20 de prieteni. Iar faptul ca fura altii de la tine nu afecteaza cu nimic plantele tale.Succes in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fraiera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut dc nu. mi pot baga vecini la barn uddy on hi5?
imi da acesta eroare Farm owner must be your friend and have the app installed. If you are sure you are friends and that the farm owner has Barn Buddy installed, please try reloading the page.

Farm will now be reloaded

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa faci sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cu aia galbeni trebuie sa iti cumperi un dog german si trebuie sa ai 20 de prieteni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sati cumperi german do dog trebuie sa ai peste 20 vecini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu ai 20 de vecini si vrei să nu ti se fure din recoltă dă pe aranjează obiecte si pune-ti hambarul si casa pe gradina.Recolta creste normal... E si asta o variantă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei credit rosu trebuie sa completezi fundele si sa faci trofeu atunci iti da credit rosu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu ai 20 de vecini:p nici eu nu imi pot lua ca am doar 16
vecini si ma bucur ca ti-am putut raspunde la intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie 21 de vecini ca sa cumperi un caine banii aia rosii se fac in felul urm: cand strangi sa zicem o anumita leguma...(multe) primesti o medalie(sunt 3 medalii) astea dau puncte(xp) cand ai terminat cele 3 medalii este o cupa, cand o termini si pe ea primesti in jur de 600 xp si 300 de aia rosii(monede BB)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 20 de prieteni iti ei cainele daca nu ai 20 de prieteni nu poti sa il iei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Skin kalker ai nevoie e 20 de vecini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.cainele lup til daca ai 20 de vecini fara tine adica 21 dar la uni poate cere si mai multi
2.caini cu credite nu stiu?
3.creditele le poti cumpara cu beni reali. dar atunci cand faci cupele pentru ce ai cultivat iti da la inceput cate 200 pe urma creste
3. Daca pui casa pe plantatie tot se poate fura big grin
4.Aia cu nu fura sau multumesc nici eu nu stiu incerc si eu sa aflu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti buna rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai banii aia rosii sunt credite si nu, nu cresc trebuie sa te ajute cineva cu credite si eu am incercat sa imi kumpar un dog germat si nici la mine nu a mers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credite iti da numai daca faci realizari complete cu productii de plante si animale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ai 20 de persoane si banii aia rosii sunt credite si trebuie sa cumperi in bani reali daca vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A buna scumpa nu conteaza cati banii ai sau la ce nivel esti pentru ati cumpara caine tu trebuie sa ai 20 de vecini la ferma si atunci iti da caine si la banii rosii le spune 'credite'iar daca creste levalul nu iti creste si creditul dar, acolo sus se poate scrie pe text dar habar n-am cum
pai ok cam asta e tot ce ai de stiut
asa ca bafta!