1. Cainele il poti cumpara doar daca ai 20 de vecini
2. DA banii aia rosii trebuie cumparati cu bani reali
3. Dupa ce ai urcat 3 levele iti da ceva banuti rosii
4. Nu stiu daca se mai poate scrie ce text vrei tu
Nu iti poti cumpara pentru ca trebuie sa ai macar 20 de vecini barn buddy. Da, creditul trebuie sa il cumperi cu bani adevarati, online, la telefon, direct de pe card etc; si da, cand treci la un nivel nou, drept rasplata iti ofera credit si diferite plante. Dar nu intotdeauna si credit, doar la unele nivele.
Acum, sincer, nu stiu unde trebuie sa apesi pentru a scrie frazele gen ''dc furi'', ''mersi pentru ajutor'' etc, inainte la versiunea cealalta scria sus 'preferences' acum nu mai scrie.
fundita?
Pentru aiti cumpara caine dog german iti trebuie cal putin 20 de prieteni care joaca jocul asta si da trebuie sa dai bani reali pentru ati baga earn credits(banii aia rosii), da pe masura ce cresti iti mai baga credit si poti scrie daca dai unde e ca un fel de chieie.Bafta!:*
Funda?:*:*
Buna Andra si e joc Barn buddy pentru ca sa poti sa-ti cumperi un caine cu banii galbeni ( 1000 ) trebuie sa ai i lista la joc peste 20 de prieteni care joaca barn buddy. Ji eu ma aflu in aceiasi situtie dar am obsevat ca pe zi ce trce intra mai multi prieteni eu unt level 79
Buna si eu joc barn buddy am acelasi nivel ca tine am 30267 coins eu stiam ca este o setare undeva unde iti modifici ce zice acolo dar am si eu o intrebare :cum iti adaugi prieteni pe barnbuddy ca eu nu am reusit sa adaug nici unul PS:BB=BarnBuddy credits si cresc ajutandui pe ceilalti
Iti trebuie 21 de vecini ca sa cumperi un caine banii aia rosii se fac in felul urm: cand strangi sa zicem o anumita leguma...(multe) primesti o medalie(sunt 3 medalii) astea dau puncte(xp) cand ai terminat cele 3 medalii este o cupa, cand o termini si pe ea primesti in jur de 600 xp si 300 de aia rosii(monede BB)
1.cainele lup til daca ai 20 de vecini fara tine adica 21 dar la uni poate cere si mai multi
2.caini cu credite nu stiu?
3.creditele le poti cumpara cu beni reali. dar atunci cand faci cupele pentru ce ai cultivat iti da la inceput cate 200 pe urma creste
3. Daca pui casa pe plantatie tot se poate fura
4.Aia cu nu fura sau multumesc nici eu nu stiu incerc si eu sa aflu
A buna scumpa nu conteaza cati banii ai sau la ce nivel esti pentru ati cumpara caine tu trebuie sa ai 20 de vecini la ferma si atunci iti da caine si la banii rosii le spune 'credite'iar daca creste levalul nu iti creste si creditul dar, acolo sus se poate scrie pe text dar habar n-am cum
pai ok cam asta e tot ce ai de stiut
asa ca bafta!
Sweet_1111 întreabă:
iLOVEquestions întreabă:
Catalin979 întreabă: