| Andra_3307 a întrebat:

ma joc pe barn buddy si sunt in nivelul7 am 6, 820 coins si de ce nu pot sa imi iau un dog germat care costa 1000 coins? stiti ca sunt banii aia rosii habar nu-i am cum le spune dar aia trebuie cumparati pe bani reali? si am vrut sa mai intreb dac pe masura ce cresti in nivel cresc si banii aia rosi? Cum pot sa imi scriu si eu acolo sus multumesc sau nu fura sau stiti voi? funda:Xx!

Răspuns Câştigător
| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

1. Cainele il poti cumpara doar daca ai 20 de vecini
2. DA banii aia rosii trebuie cumparati cu bani reali
3. Dupa ce ai urcat 3 levele iti da ceva banuti rosii
4. Nu stiu daca se mai poate scrie ce text vrei tu sad

132 răspunsuri:
| roxana235 a răspuns:

Nu se mai scrie pentru ca au schimbat jocul barn buddy
da aia rosi se numeste credit si ii cumperi cu bani reali si cutu iti ei cand ai 21 de pers.banuti o sa iti mai dea pe parcurs da nu multi

| CharLiie a răspuns:

Simplu Pt caine iti trebuie 20 vecini Pt bani rosi iti trebuie hi5 coins(se ia cu bani reali) sau castigi cupe la plante si colo sus nu mai merge sa scrii...jocul este o versiune beta deci in continua modificare :d cine vrea sal invat sa fure chiar daca are caine sa dea add la id remus_ionut63.metoda cu data de la pc nu mai merge

| skinwalker a răspuns:

Caine iti iei doar daca ai 90 de prieteni. (vecini) happy
Banii aia rosii de care zici tu nu cresc pe masura ce faci level.
Si mesajele alea le puteai scrie daca dadeai pe la preferinte pe undeva, dar acum a disparut de acolo ca au modificat jocul. Asteptam ca cica e in probe versiunea asta.
Sper ca te-am ajutat.

| Bby_3465 a răspuns:

Uite ptk si eu joc barn buddy si sunt putin mai inaintata in nivele o sa te ajut si o sa iti dau cateva dintre secretele barn buddybig hug :cum sa nu ti se mai fure plantatia! pai te duci la iconita alba (cea de LG cupa aurie) si poti sa iei cu mousul casele si sa le pui pe plantatie ibn felul acesta nu vor mai putea sa te furelaughingasta e simplu rau asa daca vr sa add un vecin te duci la notificari si o sa vzi ca tiau dat cereri sau daca vr sa ii add u fara invitatie o sa iti zic mai in klolaughing

Pentru a fura trebuie sa dati clik pe manusa, dupa care tasta TAB pana ajungeti la planta care vreti sa o furati. Cand ajungeti acolo apasati ENTER pana va apare ca ati furat. O sa va zica ca va prins cainele, dar nu dati OK ca va ia bani, tineti Enter apasat pana nu mai latra cainele, mai apasati ENTER de vreo doua ori si o sa va arate ca ati furat. Dupa ce ati furat dati F5 sau refresh la pagina fara sa dati OK. Este o metoda grea
asa si daca vr sa add vecini fara ca ei sa iti trimita invitatie ca ti-am promis ca`ti spun>big grin

| andrei_6712 a răspuns:

Nu

| qwertyuiop_2659 a răspuns:

1. Cainele il iei la 20 de venini
2.Bani rosi ii cumperi da si pe timp de crestere level
3.nu mai poti sa scrii ce text vre era acolo langa forum preferinte

| qwertyuiop_2659 a răspuns:

Eu am lv 577 am 111.924 de monede rosi am 15.000.000 bani galbeni am 57 de animale am toate animalele si de bani rosi si galbeni am pitbul aproape toate cupele mai am la orhidea speciala sunt la aia albastra

| Denniiiiii a răspuns:

Banii aia rosi ii primesti facand cupe.

| adisorina a răspuns:

Buna si eu joj jocul ma numesc adriana feraru.trebuie sa ai 20 de jucatori ca sa poti cumpara un lup.la celalalt catel cred ca trebuie sa mai avansezi cu nivelul

| Seby_3150 a răspuns:

Ca sa-ti iei doh trebuie sa ai 20 de vecini

| Seby_3150 a răspuns:

Ca sa-ti iei dog trebuie sa ai 20 de vecini

| Gavrilovici_Robert_1998 a răspuns:

Eu cum ca cistic bb