| CataSmartu a întrebat:

Buna, ma numesc Catalin si am o problema complicata, e cam lunga dar nu va pierdeti timpu daca o cititi :
-Deci vineri mi-a spus diriginta la scoala ca am peste 40 de absente si ca urmeaza sa fiu exmatriculat pe trei zile. Sunt la liceu pe clasa IX si is cam borfas si ma duc cu prieteni de la scoala pe terase, acum imi pare rau!
Vreau sa stiu ce se intampla in cele 3 zile si daca ar mai fi sanctiuni (daca cineva a mai trecut prin asa ceva va rog vr cat mai multe detalii), si se poate sa repet anul?

Răspuns Câştigător
| DDoctorita a răspuns:

Cata, o sa stai 3 zile acasa in care o sa faci teme suplimentare si parintii tai vor fi avisati.

Nu exista risc sa ramai repetent, atata timp cat ai trecut materiile si nu ai ramas corigent la multe!

P.S. Ai grija cu anturajul! Inca esti la timp sa il poti schimba! happy

4 răspunsuri:
| CataSmartu explică:

SCZ pentru categorie dar am o teama in mine ce nu ma lasa sa ma concentrezz

| alecsalecs a răspuns:

Nu ti voi raspunde la intrebare ca habar nu am ce ..Eu te as sfatui mai degraba sa ai grija ce prieteni ai si anturajul dupa care te ghidezi in viata Deoare ce din cauza anturajului si a asa zisilor prieteni iti garantez ca vei ajunge la pieire" ok? Mai bine incearca sa te gandesti de ce ai asa multe absente si ce ai degind cu viata ta incotro vrei sa te indrepti cred ca tu acum esti ca intr un labirint si ai cam gresit drumul dar harta este tot la tine inca nu esti definitiv ratacit inca te poti salva ce alegi?

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Se poate sa repeti anul,nu iti mai poti motiva din absente? Poti lua scutiri medicale, sau ii poti ruga pe parinti, rude, sa le duca, sa vorbeasca cu directorul sa le accepte.

Răspuns utilizator avertizat