Buna! Asa eram si eu prin clasele mai mici, si inca mai sunt si acum.Pai din cauza ca esti o fire mult prea timida.Inspira adanc, gandeste ca nu esti singura care citeste, ca sunt colegii tai cu tine in clasa.Sau,daca te simti mai bine,gandeste-te ca esti singura, acasa, si citesti ceva cu voce tare.Bafta!
Si eu ma rosesc pentru ca sunt timida, incerc sa mai citesc acasa cate ceva cu voce tare. incerc sa ma descurc.Eu m-am obisnuit cu rositul si acum nu imi mai pasa ca rosesc cand vorbesc in fata clasei,toti ma cunosc si stiu ca eu sunt asa. Putin curaj, nu se intampla nimic! Si persoanele care nu sunt timide se mai balbaie uneori, este gandul ca te aud in jur de 40 de urechi (cam asa sunt intr-o clasa). Nu te mai ingrijora, multora li se intampla.
Bunasi eu sunt emotiva(chiar daca-s in zodia scorpion)
peste cateva sap. trebuie sa prezint un proiect in fata intregii scoli.deci nu stiu ce sa ma fac
Si eu am asa emoti cand zic o poezie sau chestii.
Dar zic ca daca se intampla ceva ma corectez si asta e si o iau de la capat
Esti mult prea timida si eu ma balbaiam can era randul meu sa citesc asa ca gandeste-te ca nu trebuie sa citesti in fata clasei gandeste te la ceea ce iti place dar sa citesti lectia bine
Trage aer in piept si incepe sa razi poate iti trece starea de frica gadestete la ceva amuzant
Dhhyyyy întreabă: