Numai politia poate sa afle numarul de pe care suna femeia respectiva... daca vreti sa scapati de stresul acesta.asta trebuie sa faceti alt mod de a scapa nu stiu decat sa aflati cine va suna si sa puneti capat acestor apeluri.si pe mine ma tot suna cineva si pana la urma mi-am schimbat numarul si ai grija ce faci cu cine vorbesti nu se stie niciodata si data care vine cand mai suna nu ii mai raspunde la intrebari intreaba cine e si ce vrea
Vezi s-ar pute cand vine factura sau ceva de genu iti apare numerele de telefon care t-au sunat sau la care ai sunat tu. Poti sa afli de la firma de telefon.Succes
Buna! Telefonul meu fix are cam aceleasi butoane, dar si un micut ecran. Daca dau pe UP imi arata pe acel ecaran cine m-a sunat.
Sper ca te-am ajutat! Funda?
Pai du-te acolo de unde ai telefonul si spune-le apoi ei vor afla numarul si il vor bloca pe o durata de 1 sau 2 ani
Eu zic ca cel mai simlu mod de a scapa de ea este sa o ignori daca mai raspunzi si vezi ca tot ea este inchidei direct.si nu te enerva. este posibil ca cineva sa faca o gluma proasta sunand la intamplare si mai ales daca a vazut ca a dat peste un copil si ca merge sa isi faca gluma continua sa te deranjeze. lasa-l sa sune ca la un moment dat se va plictisi si va cauta alt numar.
Buna.
Sunt multi din astia care nu au ce face si se prostesc. Cel mai bine e sa o ignori. Eventual, sa nu-i raspunzi(dar nu stii cand suna ea si cand suna altcineva, asa ca cea mai buna varianta -> daca e ea ii inchizi telefonul). Crede-ma, se va plictisi. Sunt numai din astia care n-au ce face. Nu trebuie sa va complicati cu politia...
Numai bine.
Eu cred ca e o farsa. Nu mai raspunde o perioada pe telefonul fix si poate se va potoli
Eu cred ca ar trebui sa ii spui ca a gresit numarul! Si pe mine ma suna un prost care nu vorbea si am zis alo, alo nu auziam decat fojnete si atat!