anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama mea,presupusa mea mama,s-a maritat cu un tigan, iar eu il urasc deoarece eu am o surioara mai mica si tiganul ala o tot ia in brate pe sora mea.Si eu din cauza il urasc de moarte,ce as putea face ca sa ii despart? Ea nu il iubeste pe el si nici el pe ea,dar ea sta cu ea pentru ca nu are unde sa stea si el o tine pe ea ca sa aiba cu cine sa faca sex(mai degraba o ea drept curva,nu ca nu ar fi, adica s-a culcat cu o gramada de barbati in timp ce ea era intr-o relatie cu tatal surorii mele.Deci,ce as putea face ca sa ii despart? Initial m-am gandit sa ii spun bunicii mele ca tiganul ala s-a uitat la fundul meu, dar tot nu o sa tina cu mine indiferent de ce mi-ar fi facut tiganul ala.Deci,ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| Anonimus345642235 a răspuns:

Du-te la un psiholog și vorbește cu el. Un psiholog o sa te înțeleagă și o sa îți dea soluții mai bune decât noi, care doar ne gândim și noi ce ar trebui sa faci. Vorbește deschis cu el și te va ajuta! Am o prietena Care a fost intr-o incurcatura cu părinții și un psiholog a ajutat-o sa rezolve problema! Vorbește deschis cu el căci nu o sa te judece sau ceva. El e acolo ca sa te ajute.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu mama ta mai intai. Incearca sa ii explici ce te deranjeaza la omul ala..care.din cate ai spus pare a fi mai degraba un pedofil. Si spune-i mamei tale tot. Daca vezi ca nu merge vorbeste cu cineva apropiat, o matusa, bunica cu care poate te intelegi si care isi va da seama de faptul ca traind in casa cu omul ala vei avea de suferit...si nu doar tu ci si mama sau sora ta

| Ralukafay a răspuns (pentru anonim_4396):

Tocmai ca nimeni nu ma intelege, nu ma asculta nimeni.Si nici nu am cum sa port o discutie cu cineva pentru ca nimeni nu intelege, in familia mea toata lumea e dupa bani, barbati, chestii de astea.Nu am cum sa vorbesc cu mama pentru ca ei ii place viata si ii place sa aiba relatii intime cu barbatii.

| anonim_4396 explică (pentru Ralukafay):

Imi pare rau ca o spun dar daca spui asta inseamna ca mama ta e ceva gen dama de companie

| Ralukafay a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e dama de companie, dar o face din placere si pentru bani.

| anonim_4396 explică (pentru Ralukafay):

Mda...din placere
Asta e altceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu mama ta mai intai. Incearca sa ii explici foarte clar..si ar trebui sa ai niste argumente mai bune.ce te deranjeaza la omul ala..care.din cate ai spus pare a fi mai degraba un pedofil. Si spune-i mamei tale tot. Daca vezi ca nu merge vorbeste cu cineva apropiat, o matusa, bunica cu care poate te intelegi si care isi va da seama de faptul ca traind in casa cu omul ala vei avea de suferit...si nu doar tu ci si mama sau sora ta

| Viviannnnnna a răspuns:

Vorbeste cu mama ta, spune i ca te afecteaza insa iti vor trebui argumente solide, nu "o ia in brate pe sora mea si ma deranjeaza". Nu ti mai judeca mama, nu e frumos happy

| Ralukafay a răspuns (pentru Viviannnnnna):

Nu o judec, dar nici nu imi convine.

| Viviannnnnna a răspuns (pentru Ralukafay):

Ce varsta ai? Sora ta?

| Ralukafay a răspuns (pentru Viviannnnnna):

Eu am 14 ani, anul asta in oct 15 si sora mea are 3 ani si trei luni.

| Viviannnnnna a răspuns (pentru Ralukafay):

Sunteti micute... stai cu sora ta, ai grija de ea si incearca sa ignori cele doua persoane. cum ti au spus cei dei mai sus poti apela oricand la un psiholog, ajuta mult. Inteleg ca te afecteaza situatia respectiva si comportamentul mamei tale insa cu timpul, crescand nu o sa te mai intereseze

Răspuns utilizator avertizat