| AndreeaDAADA a întrebat:

mi-am facut un cont "Barfitoare" la care o tipa a mai postat, nestiind cine este in spatele contului, ea a postat de toti. Intrebarea este poate politia sau cineva sa alfle ca eu am facut contul?

9 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Se poate, de ce? poti sa-i injuri n-au ce sa-ti faca atat timp cat nu periclitezi siguranta nationala

| panther2007 a răspuns:

Raspund si eu la intrebarea ta cu o intrebare, stiu ca nu e tocmai frumos dar nu inteleg nimic din intrebarea ta.
Deci unde ti-ai facut cont?
Si acum sa revin la intrebarea ta.
Banuiesc ca ti-ai facut cont pe un site de socializare, iar acum te intrebi daca poate afla cineva ca tu ai facut acel cont?
Uite un raspuns extrem de amanuntit la intrebarea ta:
Majoritatea site-urilor au scripturi ce iti afla ip-ul, unele dintre ele pot sa afle si orasul inclusiv furnizorul de internet (ex. ip 189.68.105.1.0 oras Bucuresti...Provider Rcs&Rds)
Acum te intrebi ce pot face cu ip-ul tau?
Destul de multe, spre exemplu pot sa afle punctele tale cardinale.
Daca au scrip ce le arata si providerul, ei pot cere de la providerul tau informatii despre tine ( fiecare ip este dedicat), dar pentru asta au nevoie desigur de politie.
Sper ca te-am lamurit complet!

| SLS a răspuns:

Mai bine stergi contul, pentru orice eventualitate.

| 83Cosmin a răspuns:

Daca te acuza, da poate.

| nonammme a răspuns:

De ce nu stergi contul ala? laughing Ramai "curata" :*. nu are ce sa-ti faca politia, daca nu ai facut ceva foarte grav. Mai sunt conturi cu pitipoance, fete goale, alora ce le poate face? stai linistita :*

| AndreeaDAADA explică (pentru nonammme):

Păi faza e că nu primesc mailul de confirmare. :/Domnul director a zis că o să afle el cine e, și îmi este frică să nu meargă la poliție.

| AndreeaDAADA explică:

Păi, eu am postat pozele când acea parsoana zice că vrea să posteze.Eu am facut id special la cont, iar acum directorul i-a zis acelei persoana ca o sa afle cine sunt.Chiar se poate?

| nonammme a răspuns (pentru AndreeaDAADA):

Daca tu stergi contul ala si nu mai folosesti acel id, nu are cum sa-si dea cineva seama ca ai fost tu, doar daca nu i-ai spus cuiva si te-a dat de gol. happy

| AndreeaDAADA explică:

Băi, am id special făcut pentru cont, sigur merge sa se afle?