Se poate, de ce? poti sa-i injuri n-au ce sa-ti faca atat timp cat nu periclitezi siguranta nationala
Raspund si eu la intrebarea ta cu o intrebare, stiu ca nu e tocmai frumos dar nu inteleg nimic din intrebarea ta.
Deci unde ti-ai facut cont?
Si acum sa revin la intrebarea ta.
Banuiesc ca ti-ai facut cont pe un site de socializare, iar acum te intrebi daca poate afla cineva ca tu ai facut acel cont?
Uite un raspuns extrem de amanuntit la intrebarea ta:
Majoritatea site-urilor au scripturi ce iti afla ip-ul, unele dintre ele pot sa afle si orasul inclusiv furnizorul de internet (ex. ip 189.68.105.1.0 oras Bucuresti...Provider Rcs&Rds)
Acum te intrebi ce pot face cu ip-ul tau?
Destul de multe, spre exemplu pot sa afle punctele tale cardinale.
Daca au scrip ce le arata si providerul, ei pot cere de la providerul tau informatii despre tine ( fiecare ip este dedicat), dar pentru asta au nevoie desigur de politie.
Sper ca te-am lamurit complet!
De ce nu stergi contul ala? Ramai "curata" :*. nu are ce sa-ti faca politia, daca nu ai facut ceva foarte grav. Mai sunt conturi cu pitipoance, fete goale, alora ce le poate face? stai linistita :*
Păi faza e că nu primesc mailul de confirmare. :/Domnul director a zis că o să afle el cine e, și îmi este frică să nu meargă la poliție.
Păi, eu am postat pozele când acea parsoana zice că vrea să posteze.Eu am facut id special la cont, iar acum directorul i-a zis acelei persoana ca o sa afle cine sunt.Chiar se poate?
Daca tu stergi contul ala si nu mai folosesti acel id, nu are cum sa-si dea cineva seama ca ai fost tu, doar daca nu i-ai spus cuiva si te-a dat de gol.
Marie308 întreabă: