| AncutaDiana a întrebat:

Buna! Mi-am facut un cont ebay business deoarece vreau sa vand mai multe chestii acolo si nu reusesc sa imi actualizez banca.Introduc IBAN si imi spune ca nu ii valida.Am incercat Raiffeisen, Revolut dar nimic.Mi-am facut Paypal si unde imi apare sa scriu IBAN ce trebuie sa scriu pentru Paypal? Din cate am citit la Paypal trebuie introdus doar emailul sau nrul de tel.Va rog ajutati-ma, mai am cateva zile si daca nu reusesc sa introduc un "bank account"ok ma scoate complet de pe ebay.Multumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Inseamna ca nu completezi corect datele bancare, sau numele contului tau din paypal nu este cel real, nefiind identic cu numele contului bancar.

Paypalul te verifica retragandu-ti $2 din contul bancar, apoi iti trimit un cod in extrasul de cont bancar, cod pe care tu trebuie sa-l re-introduci intr-un link trimis de Paypal, ca verificarea sa fie completa, dupa care Paypalul iti da cei $2 inapoi in cont si te anunta oficial ca ai contul valid si functional.

| relian a răspuns:

Asa o sa faci de cate ori o sa ai probleme pe eBay sau PayPal? Cand ai probleme cu cineva suni sau intrebi ghici ciuperca cei laughing exact suni la payPal, aia iti raspund garantat si te ajuta.Sau la eBay la fel, nu vii de fiecare data sa intrebi pe nea Dorel pe TPU ca stiu astia de se rup ce situatie ai tu sau ce problema ai tu.

Asa ca suna la PayPal, te ajuta aia

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Au un bug din 2021 si inca nu l-au rezolvat.
https://community.ebay.com/......p/31950700

Incearca sa scrii nr IBAN de la zero (fara copy/paste), sterge primele 2 litere pre-completate.
Introdu datele in format American (MM/DD/YYYY). Data in format American se scrie altfel decat in Europa.