| Mimi26567 a întrebat:

Buna! Mi-am uitat in autobuz o mapa cu cateva foi. Problema este ca era si o copie de pe CI in ea. Se poate intampla ceva? Mapa nu se mai gaseste.

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Hey nu speriati userul degeaba, bancile serioase nu accepta imprumuturi de la distanta doar pe o copie CI, daca vezi ce conditii sunt la BT de exemplu sa iti deschizi un cont bancar de la distanta ai sa intelegi cat de greu este.

Astfel de manarii se fac de anumiti angajati ai unor banci sau IFN-uri de 2 lei, de alea deschise la parteruri de bloc, aia care au sediul in garsoniere! Dar ele reprezinta infractiune si au repercursiuni juridice!
Avem norme GDPR care sunt lege!

Cat despre celelalte smecherii ale unor inculti semi analfabeti care frecventeaza jocurile de noroc online, iarasi legea ii depisteaza usor, deoarece au nevoie de cont bancar ca sa primeasca bani atunci cand castiga...

Ca se mai pot face si alte lucruri de cand cu digitalizarea asta, este posibil, dar nu le putem sti pe toate.

Eu zic ca nu este cazul sa te pacientezi.

Daca se va intampla vreodata ceva ai oricand cadrul legal sa tragi la raspundere raufacariiwinking

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate da, se pot intampla diverse : https://www.facebook.com/......727337240/

| f1635 a răspuns:

Poate te trezesti cu vreun imprumut pe numele tau.