Cei doi care au răspuns înaintea mea(2nro5 și BonnieBonish16) au dat câteva idei, dar eu am câteva soluții:
1.Cum s-a mai zis poate fi murdara;
2. Poate are ceva stricat tastatura se blochează(în acest caz îți cumperi tastatura noua);
3. Poate nu recunoaște calculatorul tastatura și trebuie sa apeși pe tastatura un buton (nu mai știu care F) ca sa recunoască calculator;
sau4.Este stricata mufa(în acest caz îți trebuie o placa speciala sau o noua placa de baza).
Sper ca ți-am fost de folos.
Eu am câteva soluții care te pot ajuta:
1.Cum s-a mai zis poate fi murdara;
2. Poate are ceva stricat tastatura se blochează(în acest caz îți cumperi tastatura noua);
3. Poate nu recunoaște calculatorul tastatura și trebuie sa apeși pe tastatura un buton (nu mai știu care F) ca sa recunoască calculator;
sau4.Este stricata mufa(în acest caz îți trebuie o placa speciala sau o noua placa de baza).
Sper ca ți-am fost de folos.
(Scz daca s-a intamplat sa fac vreun spam)
Incearca in control panel si gaseste tastatura si vezi daca conexiunea e stabilita, daca nu incearca s-o stabilesti cumva sau apesi diagnostic si mai vezi cate ceva
Am patit`o si eu. incarca sa o cureti, ar putea avea ceva sub butoane.sau incearca sa folosesti o alta tastatura sa vezi daca merge. daca merge cealalta, inseamna ca aceasta e sticata si trebuie inlocuita>; d