| MoonECLISPE a întrebat:

Multi profesori spun ca nu e voie sa lovesc fete... dar ele ma lovesc.M-am uitat la sani unei fete si ea m-a lovit. Ce sa fac sa indur in continuare lovituri sau sa iau atitudine? big grin

Răspuns Câştigător
| Aysa19 a răspuns:

laughing. pff dar tu de ce esti "indiscret"? Mai pune-ti pofta-n cui.Cum se zice! Pai cand te uiti asa la partile intime ale unei fete ea se simte descoperita de tot si nu i se pare corect, asa ca daca nu t poti stapanii ca sa numai tragi cu ochiulhappy fa-o fara sa se observe.Si cu bataia nu e bine sa dai intr-o fata, e foarte rusinoswinking.

12 răspunsuri:
| zuzukaeu a răspuns:

Fetele ar trebui sa fie mandre ca sunt admirate atata timp cat nu le jignesti si nu te porti grosolan cu ele nu trebuie sa accepti asa ceva, nici sa le lovesti dar nici sa te lasi calcat in picioare asa ca ia atitudine.

| Gândac a răspuns:

Hai, nu fii si tu fara bun simt! laughing
Ar fi chiar urat din partea ta sa dai in fete dupa ce tu ai fost de vina. Daca dau in tine asa din nimic poti sa te iei de ele.

Dar daca o fata a dat in tine pentru ca te uitai la sanii ei sau ceva de genu' o meritai. Asta inseamna ca acea fata nu iti permite. Incearca si tu cu alta fatawinking. Ca mai sunt si d'astea fraiere laughing)

Daca nu, sufera in continuare.
Caci vei avea probleme cu profi daca afla ca ti'ai luat lovituri pentru chestiile alea.

O seara buna tongue happy

| thealchemist a răspuns:

Daca tu esti badaran, nu inseamna ca nu trebuie sa platesti pentru asta, ba chiar invers.
nu te holba la decolteu si nu te gindi la a bate fete, si cine stie, poate ca odata vei gasi o fata de care sa-ti placa sa te loveasca atunci cind mergi prea departe.
ca sa fie clar, nu serios, daca te loveste cu adevarat nu te place, las-o in pace. altfel poti sa experimentezi, pina gasesti decolteul potrivit penttru tine.

| NinaWoolf a răspuns:

Incearca sa nu te holbezi ca un disperat o. O
incearca www.redtube.com
poate te ajuta:)))))

| Lora a răspuns:

Pai daca tu te uiti la sanii lor, le pui mana pe fund sau mai stiu eu ce mai faci, nu crezi ca e normal sa primesti cate o palma de la ele?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu induri nici lovituri nici nu iei atitudine (nu e normal sa bati o fata). Lasa sanii fetei in pace si nu te mai loveste nimeni.

| Xonia a răspuns:

Pai si eu daca e vreun baiat nesimntit il lovesc, dar nu tarelaughingo palma si atat
Asa e, nu e frumos sa lovesti o fata. Ele nu sunt asa puternice ca un baiat.La mine in clasa un baiat i-a dat unei fete o palma si fata s-a lovit cu capu de usa si sia spart capu.De la o palmalaughing!
Mai bine incerci sa nu le mai faci nimic ca sa nu dea in tinelaughing

| RainDrop a răspuns:

Mai si intrebi.

| Liviu a răspuns:

Da...sunt de "acord" cu Sehrazat
Nu da in fete'
Eu las fetele sa dea in mine
Dar daca mau lovit la oute...
Nu prea mai tzin cont ca e fatabig grin
Si fetele daca nu vor sa se uite baieti
Sa se imbrace in mamaliga mamei lor mai decent!
Sa se calugareasca eventual
Adica vine cu ditai decolteu si sa nu ma uit in el?
Pei ce sunt eu gay sa nu ma uit?
Ce e frumos si Lui Dumnezeu ii placelaughing
Asa ca don't tell anyone

| Sh4Dow a răspuns:

rolling on the floor) Ma pai asa, o fata din cls de la mine i-a dat o palama lu un baiat (era prieten cum mine) iar el s-a enervat si i-a dat un pumn in nas rolling on the floor). Da cu forta laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te feresti de ele...sunt malefice, o zic din propria experienta sau dale o mama de bataie in cazul tau trebuia so lovesti peste sani si sa te feresti sau sa fugi de ea.:d

| eeeeeeeeee a răspuns:

Daca a observat si fata ca te uitai inseamna ca te uitai ca un obsedat.si avea dreptate intr-un fel sa dea in tine.auzi la el! sa ia atitudine! pai ia mai baiete! civilizeaza-te!