Mi se pare mie sau vii de la stână? Transport public, exceptand metroul, exista in toate orasele tarii. Asta se intampla cand stii sa joci GTA dar habar n-ai cum sa te porti in societate.
Copile, am nepoti de varsta ta. Esti stupid rau cu acest comentariu.
Salut. Nu-ți dau suta la suta raspunsul corect dar probabil cel mai convenabil este daca ai un telefon mobil cât de cât modern, să-ți scoți aplicația de pe GoogleStore, probabil ceva gen RATB, si scoti abonament, cred ca e foarte simplu. Apoi scanezi in autobuze. Cel puțin în Bristol UK sau in Brasov Romania cam asa functionează, că prin astea am mai trecut... Asta dacă nu cumva chiar reputatia autobuzelor turcești să fie aceea care se tot vehiculează, să fie chiar proaste. Orice e posibil. Sper că totuși ți-am fost cât de cât de folos.
Ce fantezii pe capul tău... Aplicații ratb, comparații cu Bristol... Lool
Există deja 10 aplicații RATB. Dacă Metrorex e capabil, să fii sigur că românii nu-s așa proști cum crezi tu. Apropo, văd că răspunzi mai mereu cam în sictir, nu doar mie, cu siguranță ești un puști frustrat pe banii părinților care a câștigat USERUL ANULUI pentru că în loc să te documentezi despre educație și bun simț, ai bombardat TPU cu răspunsurile tale ironice și absolut inutile. Brașov poate dar nu poate București nu? Tu cred că nici cu gândul n-ai fost în Bristol, dapoi să mai zicem să poți să vorbești despre. Sunt orașe în România peste Bristol.
Nu, nu am fost în Bristol. În schimb am fost in Paris, Londra, Roma, Amsterdam, Bruxelles, Praga, Budapesta, Vienna, Bratislava, New York, Washington, Manchester, Rotherham, Varșovia, munchen, Duesseldorf și prin toate orașele din România încât sa îmi dau seama ce gluma proasta e transportul în comun din București unde și locuiesc
PS. Sa știi ca nu mi au plătit părinții excursiile de mai sus.
PS2. Scuze ca ți am stricat realitatea universului tău restrâns la Bristol și Brașov.
PS3. Sunt ironic și miștocar cu întrebările și răspunsurile care merita...
Transportul in comun din Bucuresti e asa si datorita si mai ales, celor ca tine. Pentru ca in loc sa=si foloseasca #inteligenta, prefera sa fie ironici si sa dea raspunsuri sictirite altora, asa cum faci tu.
P.S.: Dupa cum te exprimi, modul in care raspunzi, eu raman la parerea ca tu nici cu gandul n-ai fost in acele locatii. Iar daca ai fost, e si mai grav pentru tine ca n-ai luat mai nimic.
P.S.2: Universul meu restrans, se rezuma la foarte multe orase din lumea asta, insa nu stau sa ti le insir. Cert e ca recunosc, nu am privilegiu sa traiesc intr-un oras gen Bucuresti si sa-l injur zi de zi dar in schimb sa fac nimic pentru dezvoltarea lui. Norocul tau.
P.S.3: In ciuda faptului ca tu ai inceput sicanele cu raspunsurile de prost gust, raspunsul meu foarte provocator ar fi asteptat o replica pe masura, adica si mai rau, insa se pare ca te duce capul, ai minte dar nu prea o folosesti deseori. Pacat, vad in tine potential. Asta-i cert.
Absolut nimeni care ar fi ieșit din satul lui nu ar fi comparat transportul în comun rutier din București cu vreun alt oraș cu apa cald. Asa ca rămân la părerea cu universul tău restrâns. Și o mențin.
Nu lua în seamă oamenii răutăcioși, în România vei vedea mulți cu foarte puțin bun simț și care consideră că dacă-s ironici și miștocari sunt inteligenți. Într-o zi când banii produși de părinți pentru ei nu vor mai fi, atunci s-ai vezi cum înfundă pușcăriile sau cum îsi blesteama zilele că nu-i duce capul sa facă nimic. Sunt 2 opțiuni, fie te duci la casă de bilete și ceri abonament sau bilet și apoi îl folosești în autobuze. Sper că ți-am fost totuși de folos. Or să fie și mai informați decât mine sper care să te îndrume, si mai ales mult mai isteți și cu bun simț decât cei 2 comentatori inutili.
UPDATE. Salut, întâmplător sau nu, ieri s-a dat comunicat oficial că s-au făcut aplicațiile. Ca să nu mai râdă ironicii pe aici că vezi Doamne București e în epoca de piatră iar New York sau alte orașe pe care le-au vizitat din banii părintilor, sunt cine știe ce SF.
anonim_4396 întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: