anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna`... nu pot sa plec la scoala fara sa deschid calculatorul si sa vad noutati pe facebook si alte site-uri straight face. ajung acasa deschid calculatorul si nu pot sa. l inchid pana seara straight face. incerc sa-mi fac temele dar cand ma apuc atunci am notificari noi pe facebook si trebuie sa le vad. as sta 24/24 la pc. sigh si nu pot sa-mi fac temele, nu mai pot invata adica invat lectia pe derost si in 30 min. - 1 ora o uitstraight face. sa nu mai spun ca la scoala de la notele de anul' trecut de 8, 9, 10 sau transformat in 3, 4, 5, 6 straight face laughing in fine daca nu invat nu ma astept la note mari. ce sa fac sa ma despart de prostul dar iubitul meu calculatorlove struck straight face

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia-ti adio de la pc o vreme.

| DenisejUSTmE a răspuns:

Tine-l inchis mereu.si daca iti vine sa-l aprinzi, gandeste-te ca iei note mici la scoala si o sa rada prieteniii de tine:d.nu stiu ...gandeste-te la lucurirle pe care le urasti tu care poate o sa se intample daca il deschizi.

Succes! Sper sa te fi ajutat!big grin

| Anonim210795 a răspuns:

Nu mai platesti net-ullaughing sau scoti o piesa de la pc si nu mai intri la ellaughing! Fundabatting eyelashes?