| Clopotaru a întrebat:

Buna nu stiu ce sa ma fac.Nu pot sa dorm noaptea.Am numai cosmare...Si cand imi spun rugagiunea visez si mai mult.

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Probabil esti stresata, eu am cosmaruri doar in perioade de stres de exemplu in sesiune. Cauta sa vezi ce te deranjeaza sau supara sa incerci sa mai rezolvi problemele daca ai. Seara incearca sa iei cina cu macar 2 ore inainte de culcare si sa fie ceva usor, sa eviti alimentele excitante ale sistemului nervos dupa masa si seara ( cafea, ceai verde negru, alcool, ciocolata) si inainte de culcare sa bei ceva ceai cu efect relaxant de exemplu lavanda, tei. Ziua incearca sa acorzi mai mult timp pasiunilor tale, sa stai mult in aer liber si sa incerci sa faci miscare.

2 răspunsuri:
| ToțiPentruUnu99 a răspuns:

Nu te mai gandi la asta cand te duci la culcare, sigur te gandesti la astea..gandestete la ceva frumos ce vrei sa ti se intample si dezvoltati povestea, intelegi? Si o sa adormi gandindute si poate o sa visezi si ceva frumos, ar fi frumos si super daca ar functiona happy

| seena8616 a răspuns:

Buna! cauta pe google "ugaciuni pentru vise urate". citeste-le macar 3 seri si ai sa vezi ca functioneaza!