Nu stiu daca ne va lua gaura neagra dar m-as bucura mult daca pe 21 decembrie 2012 se va intampla ceva chiar mar uimi
Deecii.
In 2012. nu ne va inchitii o gaura neagra[-x. cica vor fii niste ploi nu stiu de care. solare parca. din cauza carora nu vom mai avea curent cel putin 2 ani
numai rahaturi
Clar nu! nu se va intampla nimic de genu asta in 2012, numa' prostii parerea mea...
Bleah...
de ce crezi asemenea prostii?
nu o sa se intample asta si nimeni nu poate dovedi, si chiar daca poate, nu este sigur, doar cineva stie acest lucru... asa ca... las-o balta [ asta e parerea mea-scuze]
papa
Eu nu cred asa ceva, v-om afla pe 21 decembrie 2012 daca mai traim sau nu, nu imi fac probleme
Este absurd. Cei care au conceput filmul 2012 au inventat chestia asta numai pentru a castiga ei multi bani de pe urma filmului.Au mai zis ca este sfarsitul lumii si in 2002 si in 2006.si nu prea vad ca pamantul este inghitit de "gaura neagra". Stai calma. si da-mi si mie o funda te rog, daca vrei.
Eu cred ca nu ar trebui sa te sperii.Eu nu cred ca neaparat va veni sfarsitul lumii in 2012...nu te stresa, eu nu cred, dar totul e posibil.Nimeni nu stie ce se va intampla, nici macra NASA, doar sunt niste oameni, nu? Deci vezi-ti de treaba si nu te mai gandi atat la un zvon.
Buna! Nu trebuie sa te ingrijorezi... 1. Maiasii au scris niste calendare pana pe 21. 12. 2012-nu puteau sa faca un calendar care sa nu se termine niciodata 2. Astia ziceau ca se sfarseste lumea si in 2000-suntem inca in viata 3. gaura neagra e la milioane de ani lumina www.2012-sfarsitul-lumii.com/ desi... cine stie vedem atunci :D
Nu e adevarata...este doar o legenda ca nu stiu ce oameni au scris calendarele si s-au oprit in data de 2012 si de atunci se spune ca se sfarseste lumea.Si in 2000 se spune ca se sfarseste lumea dar nu s-a sfarsit, nu? Inca suntem in viata...