BunaIncearca sa fii putin mai optimista si ai sa vezi ca o sa dea roadeTine minte daca stai singura in cas si iti plangi de mila nu o sa rezolvi nimic! Cel mai bine e sa incerci sa fii sociabila,glumeta si ai sa vezi ca usor, usor iti faci prieteni/prietene! Treaba e ca in ziua de azi nu poti avea incredere in oricine, fiecare isi vede interesu si odata esita in lume o sa intalnesti in mare parte numai oameni rai/invidiosi/parsivi...Cred ca ar fi bine sa te schimbi putin si sa gandesti mai pozitivIti doresc mult succes in relizarea visului si o seara placuta:*
Hei,buna! Si eu ma simt singur de multe ori.Am probleme cu increderea in oameni, in mine... Iubita nu am.Am avut doua prietene si una am pierdut-o, mi-a furato timpul, a uitat de mine.Azi i-am gresit si celei de-a doua.Esti mai singura ca mine? Nu stiu de ce dar cred ca ai familie.Nu stiu de ce dar nu cred ca stai singura intr-o casa ascultand muzica si incercand sa te incurajezi singura...Se poate si mai rau.Si vreau sa iti spun ceava ce am constatat pe parcursul timpului:mai bine singur/a! Pacat ca nu se poate.Cauta o persoana ce iti seamana, descarcate.Sunt sigur ca o poti gasi.Nu toata lumea dispare, pleaca.Deschide putin ochii si uita-te in jur, sunt sigur ca multe persoane ti-ar intinde o mana daca ai cere-o.
Lipsa de atentie nu este o problema, nu inseamna singuratate.Nu poti fi centrul lumii si totul sa se invarta in jurul tau.Capul sus si traieste-ti viata, nu visele.Numai bine!
Buna :]
In primul rand, toti avem copii stupizi in clasa XD.
Daca vrei sa te intelegi bine cu cineva trebuie sa aveti hobby`uri comune si sa aveti despre ce vorbi. Asa se leaga prieteniile. Prin diferite subiecte de discutie. Cam toate prieteniile incep cu o discutie comuna.
Afla ce le place si intereseaza`te. Ca de exemplu, o trupa, un film. Daca are cineva din grup un tricou cu un anume cantaret etc.
Daca gasesti acel lucru, du`te la ele si spune`le : " Si voua va place... [ Ce ai ales tu ]?!
Ele probabil o sa zica da. Atunci, tu deschide o discutie. Daca este un cantaret spune ceva de genul " Mama, ai vazut noua melodie? " XD
Daca ai o melodie pe telefon mai bine, poti sa ii dai drumul si sa discutati despre muzica. Pe urma o sa va luati si un suc etc. Si o sa va apropiati :}
Daca nu reusesti, atunci incearca sa discuti despre imbracaminte. Spune`le ca se imbraca frumos, intreaba`le de unde si-au cumparat diferite lucruri. Chiar nu conteaza daca iti plac sau nu, trebuie sa incepi de undeva conversatia.
Cu cei de la tine din clasa, incearca sa le impui ceva mai nou si distractiv, daca zici ca sunt mai imaturi.
Vino cu o noua trupa, un nou stil vestimentar. Ceva cat mai original care sa ii faca sa te admire. Daca ai admiratori, ai si prieteni. Mai mult sau mai putin pe interes, chiar nu conteaza daca ai un grup de prieteni cu care te intelegi. Cu restul poti iesi ocazional :]
Eu nu te sfatuiesc sa iti doresti sa ajungi populara. Popularitatea este MEREU pe interes. " Popularitatea cauzeaza suferinta", nu crezi?
Daca esti populara imediat ce dispare putin moda pe care tu ai inceput`o, te uita toti. Asa ai vrea sa ajungi? Sa suferi din cauza lor?
Tu trebuie sa te imprietenesti cu oameni sinceri, care au lucruri in comun cu tine. Fie ca`ti place sau nu, nu te poti imprieteni cu o rockerita daca tu asculti Hannah Montana, ca sa intelegi ce vreau sa spun.
Si cu indrazneala, vine de la sine. Nu incerca sa pari altfel decat esti. Fii tu insuti! Toti trebuie sa te cunoasca asa cum esti.
Daca nu iti place cum esti, schimba`te in realitate, nu doar la suprafata. :]
Ii numesti pe colegii tai idioti. Toti sunt asa? Nici macar cu o fata din clasa nu iti doresti sa te intelegi? Incearca sa le cunosti pe toate, fiecare om are parti bune.
In concluzie, cauta oameni cu care ai lucruri in comun si apropiati de varsta ta si incepe o discutie. Sigur vei avea si tu prieteni ^^.
Succes :]
Salutiubita,ia-o calm! nu-i asa rau! linisteste-te,cu totii trecem prin perioade din astea in viata avem cu totii suisuri si coborasuri,nu ne poate merge intotdeauna bine,right? tu crezi ca fetele astea populare de care zici tu au fost mereu asa?iti zic eu ca nufaptul ca nu ai un prieten,si esti singura,nu are de ce sa te faca sa te simti groaznic,baietii pot cadea mereu din cer,numai sa stii tu sa ti-i alegio sa apara si baiatul potrivit,stai tu linistita,si nu-ti mai framanta mintisoara degeaba,ca doar n-o sa mori singura; fiecare om de pe lumea asta isi gaseste o data si o data perechea(iar daca-si rateaza sansa e problema lui)iubiti o sa ai tu,de o sa te saturi,pana iti gasesti t unu potrivit si pe gustul tauai doar rabdare
cat despre prietene,si astea,stiu exact prin ce treci,si eu am fost exact in aceeasi situatie; pana sa ajung la liceu nu aveam cu cine sa vorbesc in clasa, toate erau niste infumurate, si nu meritau atentia mea.nu trebuie neaparat sa fii populara ca sa te distrezitrebuie sa ai o prietena a ta,una(cea mai buna dintre toate,in care sa ai incredere si sa stii ca-i poti spune orice,si ai incredere,vei intalni intr-o buna zi si aceasta persoana,este suficienta o prietenie mica,cat sa te distrezi la maximdupa ce ajungi sa-ti faci o prietena foarte buna,sau un iubit,te va introduce in gasca lui/ei,acolo vei cunoaste persoane noi,te vei intelege,te vei distraai timp de de toate,ai incredere,nu-ti pierde speranta, in momentul asta nu prea ai ce sa facisa te bagi in seama cu niste persoane care nici macar nu au chef de tine? neah, da-le-n colo! rabda inca putin si vei vedea tu! alunga gandirea asta negativa ca-ti va face doar rau! fii optimista si ai incredere in tine
sper ca te-am ajutat si mult succes iubita!
Da gandesc pozitiv dar la prieteni am fostprea optimista si nu mai pot fi am avut o prietena care ma tratat cumplit. la un moment dat nici macar nu ma mai saluta. acum a plecat dela scoala asta.
Va multumesc tuturor. repet ca sunt o persoana retrasa, nu chiar timida dar retrasa. adica nu imi place sa ies in evidenta. pacat ca nu pot sa dau mai multe funde.
Hei sunt baiat, asa ca nu stiu daca te va ajuta ceea ce iti voi zice insa incerc sa iti dau cateva sfaturi.sunt multe persoane care se afla in situatia ta,persoane mai "retrase". cred ca ti-ai dat si tu singura seama ca daca nu iti vei schimba caracterul,nu o sa poti reusi sa iti faci prieteni. in primul rand, un prieten adevarat nu ti-l poti face asa, in cateva zile.iti trebuiesc ani buni ca sa consideri pe cineva un prieten adevarat mai ales in ziua de azi.acestia pot aparea cand te astepti tu mai putin.insa pentru inceput,ca sa poti avea macar amici /amice cu care sa iesi,vorbesti,petreci timpul liiber trebuie sa incerci sa devii mai comunicativa,mai indrazneata,sa atragi cat de cat atentia celor din jur intr-un mod placut,sa te oferi sa ii ajuti,sau sa devii putin amuzanta,fara a exagera nu trebuie acum sa faci o schimbare radicala, pentru ca stii cum se spune:cei care te plac, te plac asa cum esti.incearca sa te integrezi, dar ai grija in ce grupuri intrii.asa,daca iti faci azi cativa prieteni,se va duce vorba ce persoana draguta esti mai peste tot, si toata lumea va vrea sa "te cunoasca" cat despre baieti, stai linistitavei intalni tu si unii mai cu capul pe umeri. bafta si sper ca te-am ajutat macar putin
Dhhyyyy întreabă: