Oblicatoriu e sa ai cartea de identitate la tine oriunde ai merge si dupa pasaportul.Si daca ai iesi cum te intorci fara buletin si cu pasaportul expirat, s-au vrei sa umbli pe la ambasadele altor state.
Buletinul o sa mi-l refac cat timp stau in tara, si o mi-l trimita tata prin curier, facem procura asa incat sa il primeasca el. Insa nu am timp sa astept o saptamana sau cat dureaza pana se elibereaza. Si la iesire, pasaportul nu ar fi expirat, ar mai avea 2 zile de valabilitate.
Nu știu ce să zic, sa nu ai probleme să nu poți ieși Dar nu poți să îl faci de urgență? Să plătești și să ti-l facă mai repede?
Nu exista regim de urgenta pentru buletine, plus ca cei de la oficiul de eliberare a C.I. nu au fost in stare sa spuna exact cat dureaza eliberarea.
Nu exista regim de urgenta pentru buletine.
Ce să mai zic, sistem de toată jena. Încearcă să suni la poliția frontieră Vezi ce spun și ei.
Ai dreptate, mersi. Ma gandeam sa sun luni la MAE, si politia de frontiera e o idee buna.
Cu mare drag! Călătorie plăcută!
Nu cred că poți, dacă mergeai in țară cu buletinul expirat puteai să mergi dar să pleci din România nu poți, trebuie să fie valabil minim 6 luni.Eu așa știu
KyaSnd întreabă: