Tuneup utilities este un soft pentru optimizare! Daca sti ca nu-l folosesti, dezinstaleaza-l.
Nu te lua dupa cei care zic ca iti strica pc-ul, sunt multi copii aici care n-au habar de software si folosirea unor softuri!
Dezinstaleaza-l. Daca vrei un program de curatat incearca ccleaner. o sa iti optimizeze pc-ul. Funda!
Dezistaleazal foarte urgent! Daca il folosesti iti va distruge calculatorul, datele! Si eu l-am avut si a trebuit s-a dat 400 lei pentru reparati!
Sincer iti spun ca nu iti trebuie asa un program e un virus!
Serios?! Ai habar la ce foloseste softul resptectiv si ce functii are? In fond ce treaba are software cu hardware?
Daca nu poti sa fi responsabil(a) in vorbe, mai bine abtine-te si nu mai induce lumea in eroare!
Nu imi zi mie de-asta! Eu cand am fos sa-l repar m-a intrebat ce am facut si ce am instalatSi mi-a spus ca din cauza lui l-am stricat! Nu-ti convine nu citi raspunsurile daca te crezi destept!
Eu i-am spus ce stiam marele DESTEPT! Good luck!
Usurel ca faci riduri.Ti-am zis sa nu mai induci lumea in eroare.
Ce ai spus mai sus, e inca o dovada plauzibila ca esti naiv(a).
Cei de la service cauata mereu sa dea vina pe client, cum tu aveai un soft nelicentiat, au gasit si motivul.
De, uneori se mai uita si la om...
Good lock si tie!
Tuneup e un program pentru tunat schimbat iconitele bara de start imaginea de pe desktop ( pentru intalat teme ca pe telefon) in general la asta il foloseam eu mai are si alte functii il poti sterge
Eu zic sa il dezinstalezi. Poate fi un virus luat odata cu descarcarea programului. Asa am patit si eu.:*
lavi58 întreabă:
AnneBre întreabă:
Teddy_6725 întreabă: