A specificat ca se simte urmarita, asta nu inseamna ca e cineva langa ea mereu si crede asta, a fost o sperietura cand a vazut acel barbat si a crezut ca e vecinul ei si de aceea se simte asa acum, dar nu poti sa faci un om nebun sub forma unei injuraturi, la psiholog sa stiti ca se duc si oameni perfecti mintal, dar desigur nu aveti de unde sa stiti aceste lucruri daca aruncati cu vorbe aiurea aici in loc sa ajutam, ca doar se aceea este siteul acesta
Are probleme cu capul? Din moment ce ea a pus o intrebare vrea raspunsuri nu pareri
Domnule Adrian, sa te trezesti ca te urmareste cineva 24/24, imi pare rau, dar nu esti normal la cap.
Nu am spus ma simt urmarita 24/24
Draga mea. nu exista nimic ce te urmareste. totul este doar in mintea ta. este doar o iluzie, nu este cu nimic adevarat. nu iti lasa creierul sa te influenteze cu anumite imagini care nici macar nu exista, nici macar nu sunt reale
La psiholog nu se duc oameni perfecti mintal. esti tu batut in cuie. Am studiat si psihologia
Ai facut acele studii degeaba...
A specificat ca se simte urmarita, asta nu inseamna ca e cineva langa ea mereu si crede asta, a fost o sperietura cand a vazut acel barbat si a crezut ca e vecinul ei si de aceea se simte asa acum, dar nu poti sa faci un om nebun sub forma unei injuraturi, la psiholog sa stiti ca se duc si oameni perfecti mintal, dar desigur nu aveti de unde sa stiti aceste lucruri daca aruncati cu vorbe aiurea aici in loc sa ajutam, ca doar se aceea este siteul acesta