Da-i de trei ori restart la calculator si o sa-ti arate acolo start windows normal, safe mode si alte chestii. Dupa ce intri in safe mode adica fara windows iti salvezi ce ai pe el si dupa iti instalezi windows-ul. sau poti sa-ti instalezi windowsul in C si iti raman fisierele din D.
Da asta m-am gandit sa fac dar as vrea sa stiu e posibil sa fie windowsul blocat ca nu am licenta sau ce anume
Nu stiu ce ai putea face daca i-a expirat licenta, eu îl reinstalez de fiecare data.
Nici macar sa salvez tot ce aveam pe el inainte de a se bloka windowsu as vrea daca se poate sa gasesc o modalitate sal deschid si sa copii ce am acolo apoi sal reinstalez
Nu merge sa intri cu safe mode?
Nu stiu cum se face asta si daca intru in safe mode ce trebuie sa fac
Mersi faza tare e ca am doar o partitie dar pot salva tot ce am pe un stik usb mersi de ajutor
A mers?
Inca nu l-am probat maine o sa incerc sa vad daca merge macar in safe mode sa pot salva din el ca sa nu pierd
Ok, succes. eu zic ca merge!
Mersi o sa iti las un raspuns daca a mers sau nu mersi inca odata
Cu placere! sper sa mearga. astept raspunsul.
Da-i de trei ori restart la calculator si o sa-ti arate acolo start windows normal, safe mode si alte chestii. Dupa ce intri in safe mode adica fara windows iti salvezi ce ai pe el si dupa iti instalezi windows-ul. sau poti sa-ti instalezi windowsul in C si iti raman fisierele din D.
Nu merge cu nici un fel de activator