| vali16ro a întrebat:

Buna seara am si eu o problema cu un laptop Dell latitude e5400 nu-l pot formata cand bag DVD cu windows XP si da sa inceapa instalarea mai exact cand scrie Setup is starting Windows se blocheaza,,, mentionez ca tastatura de la laptop o am blocata nu stiu de ce si folosesc o tastatura de PC... ce are de nu pot sa il formatez?
la fel se blocheaza si la windows 7

8 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Salut!

Cel mai probabil o sa fie necesar sa schimbi hard-ul. Cred ca s-au dus sectoarele de boot si nu mai permite instalarea OS. Asta se intampla cand instalezi de mult prea multe ori Windows-ul, ceea ce banuiesc ca s-a si intamplat avand in vedere vechimea modelului.
Schimba hard-ul si o sa mearga brici!

Seara buna!

| vali16ro explică (pentru Roxin):

Ok multumesc pentru raspuns

| Roxin a răspuns (pentru vali16ro):

Cu placere! In caz ca mai ai alte nelamuriri sau intrebari, imi scrii aici sau mesaj privat si te ajut.

Are un windows pe el din cate am observat cand aprins s=laptopul imi da aia cu start normali si repair ceva de gen...
daca dau start normali apare bara aia pe mijloc de la XP care se incarca si asa ramane nu mai misca nimic din punctul ala...

| Roxin a răspuns (pentru vali16ro):

Pai zi asa. Mai intai, trebuie sa stergi partitia in care e deja instalat acel windows. O formatezi in format NTSF si apoi instalezi Windows-ul cel nou.
Nu vei mai avea probleme. O sa iti apara acolo optiunea de ''delete partition''
Banuiesc ca Windows-ul cel nou e bootabil, nu?
Daca nu e, cauta unul bootabil si iti va merge fara probleme.

Da-mi add aronstone75@yahoo.com sa vb mai usor despre problema...

| vali16ro explică (pentru vali16ro):

Sau skype trandafir.valentin4

Problema e ca nu il pot formata ca se blocheaza cand incepe instalarea windows-ului...