Daca ai vandut produsul prin OLX cu plata ramburs, atuni sigur o sa-ti intre banii. Produsul nu este dat cumparatorului pana nu este achitata contravaloarea lui. Cel mai bine suni la fan courier, sa ai awb-ul la indemana. Explici situatia si ei te pot ajuta cu un termen cand o sa-ti fie virati banii in cont.
Daca nu ai vandut cu plata ramburs si coletul a fost livrat, atunci cel mai probabil a fost teapa si nu ai cum sa-ti mai recuperezi banii.
Am vandut cu plata ramburs si am selectat sa imi intre banii in cont dupa
Verifica ca ai dat datele corecte, teoretic in 2 zile de la incasare ar trebui sa ai banii in cont. Daca ai dat datele corecte suna la fan curier.
Ai rabdare ca dureaza, pana se face transferul intre bănci dureaza circa 3 zile, deci saptamana viitoare sigur vei avea banii in cont, despre ce suma este vorba?
Nu mai astepti. Ai luat teapa. Astfel de vanzari se fac cu plata ramburs. Nu iau marfa pana nu platesc. Curierului.
Pai ce sa platesc? Eu am trimis produsul
Am spus eu sa platesti tu?
"Nu iau marfa pana nu platesc curierului"
Nu iau ei marfa. Nu ca nu iei tu marfa. Nu stii romaneste?
Este ca nu ai inteles nimic din intrebarea? Omul a trimis ramburs doar ca a cerut curierului banii in cont. Te agiti fara sa stii la ce raspunzi.
Este ca nu cunosti limba romana? Ia deschide o carticica (nu aia de rugaciuni) si vezi definitia pentru "ramburs" si ce inseamna virare in cont.
Hai sa iti explica ca pare ca te depaseste situatia.
Omul a trimis coletul RAMBURS catre X.
X a platit curierului.
Curierul face plata in contul omului care a trimis.
Era greu?
Hai ca nu era.
Ai inteles acum de unde virare in cons si ramburs?
Si tu si "omul" trebuie sa puneti mana pe niste carti de limba romana. Daca scrieti balarii (termenul tau preferat), e imposibil ca cineva sa inteleaga ceva.
Nicidecum nu e complicat de inteleg.
trebuie doar sa nu fii analfabet functional.
Intrebarea era clara.
Si daca ai fi trimis vreodata ceva prin curier era si mai simplu de inteles.
Ca tine!
Nu stiu de ce te ai bagat in seama daca nu ai inteles întrebarea, a fost o întrebare simpla si destul de clara, toti care au răspuns au inteles intrebarea, nu mai tu nu