anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara...Am vazut sezonul 1 din serialul The vampire diaries...acum astept sezonul 2 din septembrie si m-am hotarat ca intre timp sa si citesc cartile. Stiu ca sunt 6!
Problema e ca nu sunt dispusa sa investesc in ele, desi mi se par teribil de interesante. Asta e ...nu prea am bani acum.
Deci va rog sa imi dati un link de unde sa le downloadez engleza sau romana...Multumesc
PS: nu am gasit pe scribd, daca poate sa mi-o trimita candva pe email. Vreau sa ma apuc de citit in seara astacrying( pls

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu găseşti cărţile pe internet pentru că şi eu le-am căutat pe diverse siteuri şi deocamdată nu au apărut. Se găsesc la librări întradevăr dar din câte am înţeles filmul este mai bun. Sincer şi seria twilight nu mi s-a părut cine ştie ce. Serialul e ok, dar cartea cine ştie. O poţi găsi la librări. Dacă nu mai aşteaptă până apare în biblioteci, în majoritatea încă nu este.

2 răspunsuri:
| Demoiselle a răspuns:

Raspunsurile voastre nu mi se par stupide sau nefolositoare...nu eu le-am cotat asa.Denisa eu vorbesc de carti! Daiana o sa incerc!
Merci!

| xxdaianaxx a răspuns:

Du-te la o biblioteca si imprumutale