anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu cum functioneaza treaba cu internetul pe mobil. Am abonamentul XS de la Cosmote. Imi da 10 MB. Cum adica? Asta este viteza? Sau acesti MB se consuma? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| andtim a răspuns:

Poti sa folosesti in limita a 10MB, peste 10MB vei plati nu stiu... 0.8E/1MB trafic...habar n-am. uita-te pe site-ul operatorului

5 răspunsuri:
| andtim a răspuns:

Depinde foarte mult ce telefon ai. daca ai cumva un smartphone cu android, daca nu ii dezactivezi background data o sa se consume in mai putin de-o zi. oricum chiar si fara prea multe accesari ale aplicatiilor care consuma net, 10MB intr-o luna e mult prea putin. gandeste-te ca intr-o saptamana poti consuma numai verificand facebook-ul si emailurile mai mult de 10MB. daca ai un telefon non-smartphone, nu ai niciun stres.

| 1000bodies a răspuns (pentru andtim):

Am Nokia c3. Deci pot sa folosesc netul cat vreau?

| 1000bodies a răspuns (pentru andtim):

Si este cumva o posibilitate sa vad cati MB mi-au ramas? Primesti o funda. Multumesc!

| andtim a răspuns (pentru 1000bodies):

Poti sa folosesti in limita a 10MB, peste 10MB vei plati nu stiu... 0.8E/1MB trafic...habar n-am. uita-te pe site-ul operatorului

| DjAngel_Florin_1997 a răspuns:

Acesti mb se consuma treptat cu cat folosisti internetul mai mult

| DjAngel_Florin_1997 a răspuns:

Acesti Mb se consuma treptat cu cat folosesti mai mult internetul pe mobil. Funda?