| R032 a întrebat:

Bună seara.
Astăzi m-am gândit să îmi fac cont pe TPU și se pare că mi-am făcut. Am mai avut și în trecut dar nu l-am mai folosit demult pe cel vechi și am hotărât să mă înnoiesc.
Am încercat să fiu de folos sau să îmi pierd timpul pe aici dar când am vrut să răspund la o următoare întrebare, mi-a apărut că nu pot să răspund la mai mult de 5 întrebări pe zi dacă nu confirm e-mail-ul pe care, cică ei l-au trimis.
OK. Intru pe e-mail și nimic. Curios e de ce nu am primit nici un e-mail? Și ce rahat ar trebui să fac să primesc?

3 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Mă gândeam eu, că acesta e motivul, pentru care siteul ăsta, are peste 958.000 de utilizatori.
Adevărul e că, numai câțiva dintre ei, frecventează siteul. Deja, mă simt ca într-o clasă, unde "fiecare se cunoaște cu fiecare". Am observat, mulți preferă să își facă cont nou, unii pentru că își uită vechile parole, alții că vor să se înnoiască (cum e și cazul tău), iar alții din varii motive...;))
În legătură cu emailul, trebuie să aștepți, adevărul e că, până sosește emailul lor, îți piere și cheful, și inspirația. : ))
Scrie-le la contact, Rosamund, și roagă-i să se grăbească...
http://www.tpu.ro/contact
În rest, bine ai (re)venit, te așteptăm pe aici! :)

| J0B0MAT a răspuns:

Incearca sa lasi un mesaj unde scrie Contact sus in dreapta in care sa le spui ca nu ai primit nimic prin care sa poti sa iti confirmi email-ul.

| ﱞﱞﱞ a răspuns:

Ar trebuii sa primesti un email
Da-i resend -_-