| Neacşu_George-Andrey_1937 a întrebat:

Este adevarat ca acum barbati cu varste cuprinse 20-35 de ani vor fi inrolati obligatoriu in armata? Cum se repartizeaza? Cum vrem noi? Ce "categori" sunt? Exista "categoriile": cavalerie, fanfara militara?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Hihi, te si vezi ca in filme pe front nu?

Momentan tara are armata, barbatii vor fi convocati doar in cazuri exceptionale (stare de asediu sau amenintari serioase). Si daca se va ajunge acolo practic cei neinstruiti vor fi carne de tun, in prima linie cu arma in mana

| suntserios a răspuns (pentru anonimg):

Ai citit macar primul paragraf?

"Mai mulţi rezervişti români au început să primească acasă ordine de chemare la unitățile militare sau la alte structuri aflate în subordinea Ministerului Apărării Naționale şi Ministerului Afacerilor Interne."

"Unii botoșăneni care au efectuat stagiul militar obligatoriu, au primit ordine de chemare la unitățile militare"

| anonimg a răspuns (pentru suntserios):

E vorba de rezervisti. Dar nici eu nu inteleg de ce unii sunt chemati iar altii nu. Oricum, nu doresc sa fiu chemat ca am alte treburi mai importate de facut. :)
Am gasit si noutati: http://stirileprotv.ro/......raina.html

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru suntserios):

Nu se mai face front ca pe vremuri ca nu suntem in afganistan. Rusu ti-a tras doua bombe si ai spus piua (daca intr-adevar se ajunge la razboi declarat)

| minrest a răspuns:

Nu, nu este adevarat. Acum se lupta cu soldati de profesie. Dar daca va fi razboi, atunci, daca va fi nevoie, se vor face incorporari.

Răspuns utilizator avertizat