Normal ar fi ca cine te pace sa te placa asa cum ești da.Dar aici ma refer la lucuri normale si firești.
Ca dacă tu ești genul de om ce umbla doar beat, drogat, pe la păcanele, ești violent fizic etc e normal sa nu te placa nimeni și sa nu poți sa pretizi sa te accepte.
Nu, nu este adevarat. Ultimele mele relatii serioase au fost din doua perspective.
eu nu o placeam, dar am placut-o pe parcurs
ea nu ma placea dar m-a placut pe parcurs
mi am demonstrat mie si altora care ma cunosc ca fizicul e irelevant in anumite cazuri.
What? Poți să reformulezi întrebarea în așa fel încât să aibă și logică?
Da, fiecare om are gustul lui când alege oamenii mai ales când vine vorba de o relație. De exemplu unui băiat poate sa ii placa la tine ca ești mai de gașca ( băiețoasa), sau mai feminin a sau cu parul scurt, lung și multe altele. Deci aici e corect cine te place te place asa cum ești, dar asta nu trebuie sa fie un pretext la anumite schimbări la tine și la ceea ce nu-ti place la tine. Dacă tu nu te simți bine cu tine in anumite circumstanțe, poți încerca să-ți schimbi caracterul sau partea care nu-ți place, fără sa găsești acest pretext. Poate am dus eparte ideea, dar sper ca ai înțeles!
pixeltinker întreabă: