| sergiu25bc a întrebat:

Buna seara la toata lumea.Am si eu 1 intrebare si sper sa primesc cateva raspunsuri la intrebarea mea.Intrebare este ce parere aveti despre persoanele care dau raspuns la 1 intrebare cu nikul anonim.De ce credeti ca aleg aceasta optiune? Va multumesc si va urez o seara placuta in continuare.Cu stima si respect sergiu25bc.

Răspuns Câştigător
| georgia a răspuns:

Probabil ca nu are de gand sa stea prea mult pe aici si nu vrea sa fie stresat de noi, sau nu stie( nu vrea)sa se inregistreze.
scuze daca vb aiurea

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca le e lene sa isi faca cont.

| Parintele a răspuns:

Se cred VIP-uri.Probabil lipsa de raspundere.

carla
| carla a răspuns:

Sincer nu stiu.Presupun ca fie nu stiu sa-si faca cont, fie nu simt nevoia de a raspunde tot timpul pe site sau poate sunt persoane care le este rusine sa-si expuna anumite pareri de pe un anumit id.

| viorel2c a răspuns:

Pentru ca nu s-au inregistrat inca pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa poata da 2 raspunsuri si sa poata puncta pe ceilalti de 2 ori. altii au 2-3 nick-uri si procedeaza la fel. cu un nick te ataca, iar cu cel sub care este cunoscut se da bun si tolerant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu intru destul de rar pe aici, poza n-o sa mi-o pun never pe net asa ca tot anonim as fi, punctajele nu ma intereseaza...nu punctez niciodata pe nimeni, raspund doar cand stiu exact o chestie, nu dau raspunsuri gasite pe google sau aiurea pe net ( si asta din respect pentru cel care pune intrebarea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu prb sunt in trecere pe aici happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehei este o poveste lunga, cel putin in cazul meu! pe scurt ar fi cam asa: acest site este vizitat de oameni care asteapta un raspuns drept ajutor, iar unii "raspunzatori" deviaza in polemici, dau punctaje aiurea, situatia nu se imbunatateste, am zis ca pun punct... dar din obisnuinta :-) "trec" sa vad cine mai are nevoie de un raspuns siner si la care pot raspunde si eu cu folos... de asta prefer sa fiu anonim ca sa nu mai primesc punctaj :-D