| Iahimder a întrebat:

Buna seara.
Locuiesc in strainatate si in locul in care suntem cazati, mai exact camera respectiva am un calorifer al carui termostat a fost rupt de catre un coleg. Am luat legatura cu omul care ar fi trebuit sa trimita pe cineva sa rezolve aceasta problema insa deja s-a scurs ceva vreme si fara nici un rezultat. Caloriferul este din acela pe elementi si a ramas la capacitate maxima dat in momentul in care a fost rupt acel termostat. Am incercat cu un cleste sa invart de acel ^surub^ (nu gasesc termenul corect pentru a-l descrie ) insa se invarte in gol fara a se observa vreo ameliorare. Cu administratorul casei respective la fel nu se poate lua legatura iar pe colegii mei de camera pare sa nu ii afecteze prea tare cele 35 de grade din camera. Deci, ce pot face in aceasta situatie?

Răspuns Câştigător
| xerxes1 a răspuns:

Trebuie impins ca sa se inchida.
Ar trebui sa existe si un robinet pe retur.
Il poti inchide pe acela.

| Iahimder explică (pentru xerxes1):

O sa incerc si aceasta varianta si revin cu rezultatul dupa aceea. despre ce robinet pe retur vorbesti?

| xerxes1 a răspuns (pentru Iahimder):

Exact in partea opusa a caloriferului trebuie sa existe un robinet mai mic, unde intra teava cealalta.
Este gandit ca sa poti sa inlocuiesti caloriferul fara sa golesti instalatia.

| Iahimder explică (pentru xerxes1):

Am cautat destul de atent si nu am observat nici un alt robinet

| Iahimder explică (pentru Iahimder):

De mentionat, caloriferul este din acela vechi cu elementi. Am incercat sa imping de acel surub si in acelasi timp sa invart pentru a-l opri insa fara rezultate.

7 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

E rau cu ratati in camera, A?laughing) stiu cum e.

| venividivici2017 a răspuns:

Viata de UK?

| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Ia baga doua bucati sanatoase la surub si dupa incearca sa invarti.Sau invarte in timp ce apesi