Esti cam agresiv prin violenta nu se rezolva conflictele indiferent de natura lor. Avand in vedere ca esti minor tutorii tai o sa afle de cele intamplate asta in cazul in care o sa se faca o reclamatie. Daca te invita la sectia de politie sa dai explicatii le zici ca totul a pleacat de la o joaca, si nu vreoiai sa se ajunga la vreo eventuala vanataie.Iti pare rau (blablabla). Politia o sa inchida ochii in asemenea caz. In cel mai rau caz sa iti primesti 2-3 capace de la tactu, si sa stai petusa fara internet.
Sal la politie ala da o declaratie! Si cred ca o sa te cheme si pe tine sa dai o declaratie si cred ca o sa afle ca o sa trimita de la politie scrisoare sa te prezinti acolo sa dai si tu o declaratie
DA! Și chiar mă bucur să afle!
Altădată, să nu mai recurgi la violență!
E rușinos ce-ai făcut. Ai face un gest inteligent dacă i-ai cere scuze, dar nu formal, ci din inimă.
Daca intr-adevar s-a dus si nu a spus asta doar ca sa te sperie si iti stie numele complet si face o plangere atunci din pacate da va afla.
Categoric ca va afla din moment ce mama lui s-a dus la Circa de politie pentru a te reclama Cu siguranta te va chema la Circa de politie si pe tine daca mama baiatului respectiv a facut plangere Asta sa-ti fie invatare de minte, ca alta data sa nu se mai repete Bafta si funda
Bineinteles ca o sa afle, tu fiind minor, daca respectivul a depus plangere vor fi si parintii implicati.