Eu unul anul trecut nu am stiut sa fac această cerere si cum se procedează si am întrebat la secretariat. Mi-au spus ce imi trebuie/mi au dat modelul ce ma gândesc poti sa il iei de pe internet. Am dus totul la ei si s-au ocupat, eu unul nu am zis ca nu e posibil sa faci si singur asta nu e nevoie sa ne frustrăm
Bună, acest model se cere de la școală. Da email scolii tale sau suna-i si spune-le situația ta. O sa ai nevoie de copie buletin cererea respectiva si un extras de cont
Ce model de la scoala? Scolile nu se mai ocupa cu alocatiile. Se face o cerere simpla de catre parintele pe numele cui vine alocatia si se trimite prin posta la DIRECTIA JUDETEANA DE MUNCA SI PROTECTIE SOCIALA.
O sa incerc sa-ti trimit un mesaj cu o asemenea cerere.
Exact!
Ti-am trimis mesajul. Cel mai bine trimiti cererea prin posta, ca nu stiu daca au program cu publicul pentru asa ceva.
S-ar putea sa iti spuna ca au anumite banci unde pot ei vira banii. (scrie si in metodologia de aplicare a legii http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/144668). Citeste art. 15. Dar nu se poate conditiona banca la care este deschis contul.
Modelul de pe net se refera la acordarea alocatiei, nu la modul de plata. Ei sunt obligati sa raspunda la ce ceri. Nu scrie nicaieri ca trebuie cerere model pentru a schimba modul si locul de plata a unor drepturi banesti.
Eu unul anul trecut nu am stiut sa fac această cerere si cum se procedează si am întrebat la secretariat. Mi-au spus ce imi trebuie/mi au dat modelul ce ma gândesc poti sa il iei de pe internet. Am dus totul la ei si s-au ocupat, eu unul nu am zis ca nu e posibil sa faci si singur asta nu e nevoie sa ne frustrăm
anonim_4396 întreabă:
anaconda26 întreabă:
Marie308 întreabă: