| YQANA a întrebat:

Buna seara, mi-am cumparat luni un iphone 6s si din prima zi am observat ca bateria mea a tinut foarte putin, l-am cumparay din media galaxy in mod normal stiu ca tine mai mult,, mai ales ca este nou! Maine am sa il duc la garantie. oare se poate face ce? sau o sa zica ca tine baterie. voua vi s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| Bunescu_Ionuț_1986 a răspuns:

Salut din nou, după cum am menționat și anterior, iPhone 6S are o autonomie de utilizare continuă de 5-6 ore. Durata de Stand-by poate fi și de 2-3 zile, cât timp utilizarea nu este intensivă. Spui că ai vorbit la telefon și utilizat aplicații timp de 4-5 ore. Dacă a fost utilizare continuă, este perfect normal să se epuizeze bateria. Utilizez același tip de telefon, deci îți spun din fapte concrete.

În ceea ce privește nu răspunsul de la service, nu mă pot pronunța, urmează să ți-l comunice cei autorizați.

4 răspunsuri:
| Awwwww a răspuns:

Majoritatea telefoanelor noi patesc asa, asta nu ar fi o problema. Dupa prima incarcare functioneaza normal.Mai tine-l la incarcat.

| YQANA explică (pentru Awwwww):

Este a 3 a zi...

| Bunescu_Ionuț_1986 a răspuns:

Salut, Ionuț de la Media Galaxy. Câte ore ține bateria? Te rog să verifici la Settings(Setări)/Battery(Baterie)/ jos de tot, la Usage(Utilizare) și Standby, câte ore indică în momentul în care ai sub 20% baterie? Pe 3G ar trebui să ai 5-6 ore la utilizare. Dacă ai utilizat telefonul doar pe WiFi, poți să ajungi la 6-7 ore.

Îți recomand, de asemenea, să dezactivezi funcția Background App Refresh (Settings/General/Background App Refresh)

| YQANA explică (pentru Bunescu_Ionuț_1986):

Buna ziua, va multumesc frumos pentru raspuns! Astazi am trimis telefonul in service si astept raspunsul de la ei. eu din prima zi cand l-am desfacut am descarcat caetva aplicati am salvat poze si in maxim 3 ore bateria se descarcase! A doua zi l-am lasat la incarcat fara sa il folosesc, dupa ce se incarcase complet am intrat in diferite aplicati am vorbit la telefon si in 4-5 ore se descarcase complet! l-am bagat la incarcat din pana seara la ora 11 bateria era terminata... care sunt sansele sa imi dea alt telefon in schimb? sau daca nu imi da si problema continua ce pot face?

| Bunescu_Ionuț_1986 a răspuns (pentru YQANA):

Salut din nou, după cum am menționat și anterior, iPhone 6S are o autonomie de utilizare continuă de 5-6 ore. Durata de Stand-by poate fi și de 2-3 zile, cât timp utilizarea nu este intensivă. Spui că ai vorbit la telefon și utilizat aplicații timp de 4-5 ore. Dacă a fost utilizare continuă, este perfect normal să se epuizeze bateria. Utilizez același tip de telefon, deci îți spun din fapte concrete.

În ceea ce privește nu răspunsul de la service, nu mă pot pronunța, urmează să ți-l comunice cei autorizați.