Esti complet delulu! Nu exista blesteme, energii negative, zodii si alte rahaturi.
Aș vrea să știu mai multe deoarece nu este deloc în regulă răzbunarea chiar acum ascult un preot care spune că dacă îți pui mintea cu unul... ești la nivelul lui tu stai in banca ta și lasă l în pace.
Ai mers la poliție sa vezi ca nu te crede? Nu prea cred. Du-te la poliție și dacă undeva "nu te crede" du-te la alta secție. Cu "blesteme"nu rezolvi nimic
Rezolvi mai eficient și practic cu un bombardier sau un raket moldovean! Acum serios! Dacă este vorba de bulling la școală sau liceu înregistrezi cu telefonul și mergi cu DOVADA la Politie!
Sunt obligați sa acționeze! Cu sau fără dovezi! Ca de aia ii plătim din buzunar prin taxe!
Este treaba lor sa strângă dovezi!
Tu depui o plângere și povestești problema!
Eventual aduci martori *( vecini, colegi, profesori )!
Ti se pare ca niște " blesteme " vor opri persoana aia din a face rău?
"știți un preot sau pe cineva să facă blesteme...nu glumesc "
nu pot să cred că la 22 de ani, cineva poate gândi așa, Dar cum grădina e mare... am să accept
Preotii nu fac blesteme si sincer, nu cred ca blestemele se pun atata timp cat acea persoana este credincioasa, asa ca... rezolvi mai multe cu o bâtă
Ma obliga să ma prostituez și am pus o singura întrebare.
Si ce crezi ca rezolvi cu blestemele? Politia nu are cum sa nu te creada, avand in vedere ca prostitutia este ilegala in Ro
Te duci la politie, urgent! Si spui si familiei si tuturor prietenilor. La puscarie cu el! Suna acum la politie.
Nu există" vrăji" "blesteme" doar fariseii, fățărnici, "preoți" falși ( cei falși) NU! Toți preoți! Spune ca ar "putea ei dezlega" "vrăji și "blesteme"în schimbul banilor și al altor materiale lumești! Vor profita de naivitatea, inocența ta, se vor folosi de mintea ta, prin maniplare să-și obțină scopul lor cu tine și alți oamenii! Ce le cade pe mâinile lor! și minciunile lor!
Ca să scapi de un astfel de "om" ce te abuzează!, ce te agresează! Ce te hărțuiește!, ce te obligă! în orice formă anormală! trebuie neapărat! de urgență!, să-ți anunți toți membrii din familie! Tatăl tău, mama ta, frați tăi, surorile, tale neamul tău, toți prietenii tăi, să știe de un astfel de "om" ce-ți sechestrată liberataea, dreptului tău la viața ta!
Apoi te duci urgent la poliție! deschis un dosar penal! în care spui tot adevărul cu Adevărat cu te urmărește, cum te obligă să fi cu el! cum își bate joc de tine, iar poliția va lua măsurile necesare pentru bine și siguranța ta când vei ieși afară!
Doamne Dumnezeule ferește! Nu știu ce fel de animal se poate afla în mintea lui și va deveni animal obsedat sexual! Sânt o groază! De cazuri! Doamne Dumnezeule ferește!
Daca blestemele functionau, toate tarile aveau un departament in cadrul Ministerului Apararii format din blestematori si antiblestematori.
OK, de aici trebuia sa incepi. "Am 2x de ani, acum x ani am inceput o relatie cu un baiat, la inceput totul a fost minunat, dupa cateva luni a inceput sa ma bata si acum ma obliga sa ma prostituez. Are filme si poze intime cu mine si ameninta ca le face publice/ma ameninta ca ma omoara daca nu fac cum zice el/zice ca ma da afara si nu am unde sa ma duc/care e situatia ta mai exact" S-o face multa caterinca pe aici si nu ia lumea problema in serios, dar in cazul tau, e una a naibii de serioasa si cu cit dai mai multe detalii, cu atit cresc sansele ca unul dintre noi sa te poata ajuta.
Dacă vrei să platești pe cineva și să nu rezolve nimic, ok, e treaba ta, blesteme nu există, să știi. Povestește-ne și nouă, de fapt ce s-a întâmplat la poliție.
"în 5 Iunie 2024 | SimonaNicoleta20 a întrebat:
Bună seara, sunt obligata și amenințată de băiatul ce l-am plăcut (nu am fost împreună) acest băiat pune pe nenumărați baieti sa am o relație cu ei si să mă culc cu ei ca sa scape de mine.
Ma șantajează ca pune poze comprimitatoare cu mine numai ca să am treaba cu acei baieti. Primesc multe amenințări, as merge la politie, nu știu dacă ma ajuta, cine vrea să mă ajute cu un sfat, o părere. "
Din întrebările tale rezultă că problema asta durează de mai bine de doi ani... Până acum ce-ai păzit de nu ai făcut plângere la poliție? Chiar crezi că vei rezolva ceva cu "blesteme" și întrebări pe TPU?
Poți face vrăji și blesteme online sau la telefon. Caută pe google vrăji și blesteme online cu vrăjitoarea Aurica. Plătești cu cardul sau la număr cu suprataxă prin telefon. Succes.
Daca nu esti sechestata, ia-ti familia, si mergeti la politie urgent! _!
Chiar daca are filme compromitatoare, si le pune pe net, e mai importanta viata si sanatatea ta mintala.
Nu esti prima, si din pacate nici ultima persoana care trece prin asa ceva.
E nevoie de timp, si totul se va uita, dar daca nu faci nimic, cosmarul o sa se accentueze cu timpul.
O sa vrea tot mai multi bani, o sa te sechestreze la un moment dat, amenintarile se vor inteti.
Asa ca ia atitudine acum, cat mai poti, daca vrei sa scapi si sa il duci acolo unde ii e locul.
Blestemele si vrajile nu functioneaza, mi-e greu sa cred ca o persoana matura e atat de puerila.
12346378 întreabă: