| deeaela a întrebat:

Buna seara, TPU imi putei spune si mie niste cure de slabit rapide si eficiente?

5 răspunsuri:
| BeautyOfWeb a răspuns:

Nu mai manca paine, carne si cartofiwinking

| Pocaituuuu a răspuns:

Testata, slabit 12 kg in 1 luna.
Nu mananci DELOC:
- paine, cartofi, orez, orice e dulce (cu zahar sau natural, NICI FRUCTE)
- nu mananci deloc LACTATE
- mananci obligatoriu dimineata proteine: carne, oua + salata
- in rest mananci carne, salata, oua, fasole verde, fasole uscata, linte, spanac, peste, etc.
- nu e nici o limita cat timp nu pui gura pe paine, cartofi, orez, lactate, fructe, orice chestii dulci

Dieta asta se tine saptamanal 6 zile.
In ziua a 7-a faci excese cu toata mancarea la care ai ravnit in cele 6 zile.
Repeti ciclul saptamanal.

Foarte important:
INAINTE DE FIECARE masa faci miscare minim 3 minute.
Chiar daca esti la serviciu, te duci in baie si faci niste genoflexiuni.
Miscare: genoflexiuni, flotari. Nu e vorba de slabit din miscare ci e vorba de unde directionezi substantele nutritive.
Daca ai muschii tonifiati inainte de masa substantele se duc spre muschi si nu prin alte parti.

Cauta cartea
"4 hour body" pentru detalii.

| ClausBBC a răspuns:

Stiu eu una. Daca ti se face pofta de ceva..mananca. dar cat de putin. cat crezi ca ti.a trecut pofta. nu incerca sa nu mananci nimic toata ziua. sau sa mananci numai odata pe zi si atunci putin. sa nu faci asa. pentru ca o sa.ti faci numai rau. crede.ma. incearca si vezi daca reusesti. BAFTA!

| akka4 a răspuns:

Apuca-te de sport. Alta posibilitate nu exista, in afara de sport. Degeaba nu mananci nimic, daca doar stai degeaba. Doar risti sa te imbolnavesti.

| NuConteazaNumeleee a răspuns:

Un pahar de apa cu lamaie pe stomacul gol. Lasa sucurile si incearca sa bei 2 litri de apa cu lamaie pe zi. Pe mine m'a ajutat enorm si are efecte in termen scurt. Precizez ca nu am facut efort fizic absolut deloc