| Te besk a întrebat:

Trebuie sa va zic ca sunt nespus de fericita.Ieri seara o prietena de-a mea i-a tremis o poza acelui baiat de care imi place mie.Azi dimineata cand m-am trezit am primit un telefon de la prietena mea ca acel baiat i-a zis aceste cuvinte "O STIU PE FATA ASTA ESTE DRAGUTZA". Voi ce credeti ma iubeste? Tin cont ca acum pe la ora 17:26 am vorbit cu el si era foatr inteligent si era atent la vorbel mele vorbea foarte frumoas cu mine. Voi ce credeti? Apropo altadata l-am cautat pe al id-u de mass si nu aveam poza cu mine si nu ii ziceam cine sunt, iar acum i-am zis si vorbea foarte frumos...etc.Voi ce credeti ma iubeste? Sau vrea ceva de la mine?

5 răspunsuri:
| KeepCalm a răspuns:

Doar ii e drag de tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca "te iubeste" ci ca te place.nu poti iubi o pers la scurt timp dupa ce ai cunoscut-o, ci cu timpul va ajunge sa te iubeasca. daca vb frumos cu tine si se comporta dragut insemna ca te placehappy

| didee a răspuns:

Nu cred ca te iubestek, poate cel mut te place sau DOAR te simpatizeaza. Dar cred ca daca ar fi avut sentimente puternice. nu te-ar fi intrebat macar "ai prieten?". Poate ca ar trebui sa o rogi pe prietena ta sa vorbeasca cu el. ceva de genul: "Tu placi pe cineva? Daca da, de cine?". sau daca spune ca de tine. atunci spune-i prietenei tale sa ii spuna ca si tu ai aceleasi sentimente. dar te sfatuiesc: ORICE AR FI, NU FA TU PRIMUL PAS!"

| Silvia a răspuns:

E posibil sa te placahappy.

nony
| nony a răspuns:

¨Era foarte inteligent...¨ Noi, voi, ei, toti, tu ...nu!