N-am mai comandat demult de la ei, e adevarat, iar cand am comandat, mi-au livrat prin curier si am platit cand a venit coletul. Chiar nu-mi mai amintesc daca am ales EU curierul, sau asta e metoda lor. In orice caz, o data, nu m-a gasit acasa curierul si mi-a adus coletul la serviciu. Care serviciu e la vreo 12 km de casa.
In principiu, optiunea "ramburs" inseamna trimitere prin posta.
In general, cand comanzi pe eMAG, te intreaba daca preferi livrare prin posta sau prin curier, deci, poti alege.
Exista optiunea "Numerar sau rambus" asta ma sacaie pe mine ca nu stiu prin ce imi vine.
N-am mai comandat demult de la ei, e adevarat, iar cand am comandat, mi-au livrat prin curier si am platit cand a venit coletul. Chiar nu-mi mai amintesc daca am ales EU curierul, sau asta e metoda lor. In orice caz, o data, nu m-a gasit acasa curierul si mi-a adus coletul la serviciu. Care serviciu e la vreo 12 km de casa.
In principiu, optiunea "ramburs" inseamna trimitere prin posta.
Vrei musai sa-l trimita prin posta romana? Prin curierat iti vine intr-o zi, prin posta peste o saptamana. Oricum, ei ti-l pot trimite prin orice mijloc de transport, dar suna la relatii cu clientii si cere-le asta. Luni - Vineri: 9:00 - 20:00; Sambata: 09:00 - 14:00
Telefon: 021 200.52.00; 0744.70.00.00
Prefer sa astept o saptamana decat sa platesc taxa de transport aproape cat produsul.
Zici ca vine postasul cu plicul (in care se afla SD-ul) la mine la poarta iar eu numai platesc si semnez?
Exact!
Cei de la Emag au anumite firme de curierat cu care lucreaza, deci nu cred ca exista posibilitatea de a-l primii prin Posta Romana.
andreispeed77 întreabă: