| SuperGirl122222222222 a întrebat:

stie cineva,autocarele care merg in Tari cum ar fi Germania, Italia..firma Atlassib...sunt dotate cu toaleta, ma refer in interiorul autocarului.eu stiam ca au toaleta.a mai mers cineva? dau funda.

Răspuns Câştigător
| 12AA a răspuns:

Toate autocarele de la atlassib au toaleta, dormitor pentru soferi, aer conditionat... toaleta se poate folosi doar cu acordul soferilor si doar in situatii mai urgente, soferii opresc odata la 3, 5 - 4 ore pentru a evita umplerea rezervorului toaletei. cred ca merit funda nu? big grin big grin :X

6 răspunsuri:
| alexstb a răspuns:

Da am mers eu in Italia de 4 ori au toaleta aer conditionat muzica etc funda?

| Ro0oBerT a răspuns:

Au o flota de peste 150 de autocare VOLVO, MERCEDES, NEOPLAN, MAGO, cu capacitati de transport cuprinse intre 32 si 75 de locuri, dotate cu instalatie audio-video, minibar, toaleta, telefon, frigider, instalatie de climatizare. Toate autocarele dispun de sistem ABS si ARS (pentru controlul stabilitatii). Pentru a le cunoaste in orice moment pozitia, pe toate autovehiculele a fost montat sistemul GPS (de urmarire prin satelit). In paralel, a fost dezvoltat un sistem de interventie rapida, astfel incat orice autocar defect aflat pe traseu poate fi inlocuit in maxim 4 ore. In plus, pun la dispozitia clientilor 160 de agentii, in tara si strainatate. sper ca te-am ajutat

| GoguSteriade a răspuns:

Da, au toaleta, dar nu te duce sa le imputi.

| alexstb a răspuns:

Cand nu aveam masina ma duceam numai cu atlassib sa stii! merita au de toate sa stii

| mihaiulian a răspuns:

Da,autocarele Atlassib sunt dotate cu aer conditionat si grup sanitar, si din cate tin minte au si un tv mic pacolo(smug)Am fost si eu o singura data...

| mihaiulian a răspuns:

Pe acolo*