| Elly4all a întrebat:

stiti cum se activeaza Wireless'ul la telefonul LG shine?

11 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

LG Shine NU are wireless.

| ΔH a răspuns:

Mai intai intreaba daca are rolling on the floor)))

| Elly4all explică:

Ai raspuns de dragul de a lua 50 de puncte nu?

| Elly4all explică:

Pai atunci de ce cand il scap pe jos sau il lovesc zice ca wireless'ul este dezactivat?

| fevrier a răspuns:

LG Ke970(LG Shine) nu are Wireless.

| curiosudemine a răspuns:

Am avut Shine si din cate stiu nu are WIRELESS.bftwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi arata acelasi lucru, dupa ce folosesc cablul de date. "Wireless dezactivat".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am un lg shine si dupa ce am bagat cardu mi-a aratat imediat wireless dezactivat si nu mai pot suna sau primii apeluri... ce e de facut nimeni nu stie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am patit la fel straight face dupa ce am bagat cablul de date sad si ratatii astia fac glume si habar nu au oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! la fel am patit si eu cu LG 970 (LG Shine) am bagat cablu usb si apoi imi arata " Wireless Dezactivat " cine stie ce e de facut.inafara de simpu raspuns : "Altul "laughing

| PPGG a răspuns:

LG Shine nu are wireless, numai bluetooth. Daca apare mesajul "wireless dezactivat" si nu ai retea inseamna, probabil, ca ai avut telefonul conectat la calculator prin USB si l-ai decuplat fara sa activezi in PC optiunea "safely remove hardware". Asta si pentru ca in telefon, la Meniu - Setari - Conectivitate - Conexiune USB in loc de "servicii de date" ai activat "salvare masiva". Daca ramai pe "servicii de date"nu mai ai aceasta problema. Incearca Meniu - Setari - Resetati la implicit.